Při snaze zhubnout se nemusíte trápit hlady!

Tíží vás pocit, že nutně potřebujete shodit nějaké to kilo, které máte navíc? Určitě vás hned napadne, že vás čeká několik týdnů odříkání a tvrdé diety, během níž budete jíst minimum jídla, a to převážně zeleninu. Nemusí tomu tak být, stačí poznat krabičkovou dietu.

Při hubnutí nesmíte trpět hlady

I při hubnutí má být strava plnohodnotná a vyvážená, aby se vašemu tělu dostávalo patřičného množství živin a vitamínů. V opačném případě sice možná shodíte kilogramy živé váhy rychle, ale organismus bude vyčerpaný a bez energie. Nehledě na to, že drastické metody, kdy prakticky nic nejíte, mohou způsobit vážné zdravotní komplikace v oblasti zažívání a nesprávné činnosti metabolismu.

Krabičková dieta zajistí ideální přísun kalorií

Krabičková dieta je v tomto směru zcela jiná. Je založená na principu, kdy vám odborníci na zdravou výživu vytvoří detailní plán stravy, na jejímž základě vám poskytovatel služby připraví a dodá veškeré pokrmy. Máte tak bez práce každý den k dispozici jídla od snídaně po večeři, a to včetně svačinek. Strava zůstává vydatná, ovšem s tím rozdílem, že obsahuje vyvážený počet kalorií a živin, jež vaše tělo bez problémů zpracuje, aniž by došlo k ukládání tuků. Díky tomu nejenže nepřibíráte na hmotnosti, ale při správném životním stylu dokonce můžete efektivně hubnout. Přitom máte neustále dostatek energie, nejste během dne unavení, netrpíte pocity hladu.

Přesně takto funguje třeba krabičková dieta Praha. V jejím rámci vám jídelníček na míru sestaví zkušení výživoví specialisté. Zohlední vaši hmotnost a tělesné parametry, ale také průměrný denní energetický výdaj, BMI index a spoustu dalších věcí, na které se povětšinou při klasických dietách vůbec nebere ohled. Jednotlivá jídla vám pak firma v rámci služby v pravidelných intervalech doručí, abyste je měli včas a čerstvá k dispozici.

Autor příspěvku: Hedy