OZP má e-shop pro nákup bonusů ke zdravotnímu pojištění

Zdravotní pojišťovny nabízí různé bonusy. Svým klientům přispívají na aktivity, služby a produkty na podporu zdraví, protože je to výhodné pro obě strany – klienti jsou zdraví a pojišťovny pak ušetří náklady na jejich léčbu. Spousta lidí ovšem takové bonusy vůbec nečerpá. Buď o nich nevědí, nebo se jim nechce cestovat na pobočku, aby si je vyřídili. Oborová zdravotní pojišťovna se však rozhodla to změnit a přichází s vlastním e-shopem.

Oborová zdravotní pojišťovna je třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v ČR a aktuálně má více než 730 000 klientů. Změna zdravotní pojišťovny je v dnešní době jednoduchá, a tak k ní přechází čím dál více lidí. Vždy se totiž snaží nabídnout něco navíc a v poslední době boduje zejména moderními technologiemi.

Nemusíte chodit na pobočku ani vypisovat žádanky

Každý klient OZP, který si chce vyzvednout bonus, se může podívat do e-shopu vitashop.ozp.cz a tam si vybrat. Není nutné navštěvovat pobočku ani vypisovat žádné složité dokumenty. Celý proces je velmi jednoduchý, jako kdybyste nakupovali v nějakém jiném internetovém obchodě.

V e-shopu jsou bonusy rozdělené do přehledných kategorií. Najdete tady slevy na masáže, koloběžky, kosmetiku, plavání i mnoho produktů. Lze je filtrovat rovněž podle kraje, v němž žijete. Bez obav lze konstatovat, že si z nabídky vybere opravdu každý. Nejspíš budete koukat, kolik slev a výhodných nabídek je pro klienty OZP k dispozici.

Zajímavou nabídkou je třeba GS Condro Diamant

Velkým lákadlem pro klienty je například přípravek GS Condro Diamant 120 tablet. Najdete ho v kategorii Vitamíny a lékárny, je ovšem dostupný pouze v září, a to pro prvních 1000 zájemců. V obchodě by vás vyšel na nejméně 500 Kč, tady ho získáte zdarma. Respektive za 554 kreditů. A tím už se dostáváme k placení za výrobky a služby. Na vitashop.ozp.cz totiž nenajdete standardní ceny v korunách.

Platí se klientskými kredity

Klienti OZP v e-shopu platí pomocí kreditů. Část jich získávají automaticky, připisují se jim, aniž by vyvinuli nějakou zvláštní snahu. Kdo je ale dostatečně aktivní a dělá něco pro své zdraví, ten dostane kreditů více. Oceňují se například pravidelné prohlídky u praktického lékaře a zubaře či pomoc regionální charitativní organizaci.

Nejde jen o e-shop

E-shop je součástí portálu VITAKARTA ONLINE, do nějž je v současné době registrováno přes 300 000 klientů OZP. 50 000 z nich jej využívá každý měsíc – a není divu. Systém umožňuje velkou řadu věcí vyřídit online, aniž byste museli osobně či telefonicky jednat se zaměstnanci pojišťovny. Například můžete přes mobilní aplikaci poslat vyfocenou účtenku za nákup cyklistické helmy a peníze vám za pár dnů přijdou na bankovní účet.

Oborová zdravotní pojišťovna se snaží svým klientům vyjít vstříc a především nezaspala moderní dobu. Využijte toho!

Autor příspěvku: Hedy