Neviditelné ponožky

Léto už dávno začalo a my máme před sebou spoustu krásných slunečných dnů. V takových horkách se snažíme oblékat co nejméně, abychom se tolik nepotili. Ale jak to vyřešit s ponožkami?

Ponožky v létě jsou zlo

I když to tak nevnímáme, tak ponožky v létě jsou velmi oblíbeným tématem, protože hned jak na ulici uvidíte člověka, který má v sandálech ponožky anebo si vezme krátké kalhoty a v teniskách ponožky vytahá skoro ke kolenům, tak se také nevyhne vaši pozornosti. Ti, co nosí sandálky, mají to snadné, ponožky nechají doma. Stejně lehké je to i u tenisek, protože lze zakoupit nízké, tak zvané kotníkové ponožky, které tolik nebijí do očí, jako ty do půl lýtek. Ale co když si vezmete například baleríny?

Mokasíny, baleríny potřebují neviditelné ponožky

S balerínami či mokasíny bývají často problémy, protože když v nich chcete jít s holou nohou, tak se vám po chvíli začnou dělat puchýře. Některé holky si sice lepí na paty náplasti ještě předem, aby se zbytečným puchýřům vyhnuli, ale když se vyzují, tak to nevypadá zrovna příjemně. A proto to vyžaduje jiné řešení. Některé holky a ženy to řeší tak, že si vezmou punčocháče, protože do uzavřených bot, což baleríny určitě jsou, se dobře hodí. Ovšem v teplých letních dnech jsou i ty nejtenčí silonky příliš hrubé. A tak existuje snad jedno řešení, kterým jsou neviditelné ponožky.

Máš ponožky anebo nemáš?

Lidí, kteří neviditelné ponožky neznají, neví, co si mají předsvit. Jedná se o ponožky, které si klidně můžete vzít do balerín i do mokasín, protože nepůjdou vidět a přesto je budete mít na noze. Jsou to ponožky, které jsou dělány z podobného materiálu jako punčocháče, ale mají speciální tvar, tak aby se ve vašich botkách pěně schovaly. Moc vás nezahřejí, protože zakryjí jen patu a prsty, ale za to díky nim můžete předejít puchýřům a také si dopřejete pohodlí.

Chci neviditelné ponožky

Mít ponožky v balerínách či mokasínech anebo jiných uzavřených botách je opravdu příjemné, a proto není divu, že mnoho žen zajímá, kde by tyto ponožky nakoupily. Není problém si je pořídit, protože je mají v téměř každé obuvi, takže když si koupíte nové boty, hned si k nim můžete pořídit i oné ponožky. A pokud se vám nebude chtít vyrazit do ulic, tak je určitě najdete i na nějakém internetovém obchodě.

V barvě bot

Podobně jako klasické bavlněné ponožky, i neviditelné ponožky mají více druhů a barev. Je dobré koupit si ponožky tělové barvy, protože ty krásně splynou s nohou. Ovšem jsou ženy, které si kupují ponožky v barvě bot, tedy když mají černé boty, kombinují černé ponožky. A pokud máte rádi trochu extravagance a odvahy, tak můžete koupit méně vykrojené ponožky, které budou například krajkované, takže z balerín vám poleze vkusná krajka, což při správné kombinaci může působit velice vkusně.

Neviditelné ponožky vás sice nezahřejí, ale to v létě po ponožkách ani nechcete. Podstatné je, že vaše noha bude bez puchýřů a v pohodlí.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *