Nečekejte, až vám vlasy narostou. Nechte si prodloužit!

Prodlužování vlasů už dávno není nic speciálního a výjimečného. Navíc díky moderním metodám a používáním skutečných vlasů není při správném provedení vůbec poznat, že máte vlasy prodloužené a že nejsou celé vaše. Získáte tak bohatší a živější účes bez toho, abyste musela čekat několik dlouhých měsíců, než vám narostou vaše vlasy, které by ještě mohly být poškozené a slabé. Vše je velmi jednoduché. Jak to probíhá, jaké vlasy jsou používány a proč si je nechat také prodloužit? To se dozvíte v tomto článku.

Profesionální prodloužení vlasů ve správném odstínu

Vyškolení kadeřníci provedou profesionální prodlužování vlasů ve správném odstínu. Prodloužené vlasy se následně dají barvit a melírovat přímo na vší hlavě a dokonale se tak spojí s vašimi přírodními vlasy a vytvoří nádherný účes. Ohledně délky a výsledného účesu si můžete nechat poradit od kadeřníků, kteří vám navrhnou možné varianty, které budou sedět k vašemu obličeji. Díky větší vlasové hmotě bude mít váš účes větší objem a bude lehčí vytvořit působivé vlasové kreace, o kterých jste vždy snila.

Jak to probíhá a jaké vlasy dostanete?

Při prodlužování vlasů budou na vaše vlastní vlasy připojeny pramínky přírodních vlasů pocházejících z Evropy. Zafixování pramínků na vaše vlasy probíhá pomocí roztaveného kosmetického vosku, který vlasy spojí dohromady. Nejedná se ovšem o trvalou změnu a prodloužené pramínky vlasů je možné kdykoliv odstranit pomocí speciálního rozpouštědla, které nepoškozuje vlasy, ale pouze rozpustí vosk. Díky pevnému připojení voskem můžete se svým novým účesem chodit i do sauny, do bazénů a podobně. Pokud ale chcete, aby váš účes zůstával stále stejně krásný a vlasy byly pořád stejně tak kvalitní a dlouhé, je nutné jednou za 3-4 měsíce navštívit salon, kde vám kadeřník provede drobné úpravy, aby vás účes vypadal stále stejně skvěle.

Melíry, které můžete kdykoliv sundat

Pokud toužíte po melírech, ale nechcete si ničit vlastní vlasy nebo čekat, než melíry odrostou, nechte si je nastavit pomocí nových pramínků vlasů. Jednoduše si vyberete vhodnou barvu a odstín a necháte si vlasy připevnit. Když se vám melíry přestanou líbit, jednoduše si je necháte sundat. Nemusíte si ničit a barvit vlastní vlasy a ušetříte čas nutný pro změnu účesu během odrůstání starých melírů.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *