Kupte svatební šaty s 90% slevou

Právě teď je ten nejlepší čas na koupi svatebních šatů. Každá nevěsta by si měla uvědomit, že šití v salonech či u krejčové trvá měsíc či dva, při objednávání přes internet z Číny (což je mimochodem velmi často nedoporučováno) se musí počítat se dvěma měsíci, ale ve svatebních salonech je nejlepší nakupovat po novém roce. Tehdy vyprodávají starší kolekce a většině nevěst je asi jedno, zda se vdávají v modelu z minulého roku. Nikdo to nepozná.1400-b-copy-462x694

Velkolepý výprodej svatebních šatů má teď i známý salon Zoryana Stekhnovych – Paris. Českou pobočku má v Praze 2 Na Moráni 13, tam si můžete kdykoliv přijít šaty osobně vyzkoušet. „Starých“ modelů vyprodávají opravdu hodně a ceny jsou více než příznivé. Šaty, které původně stály přes dvacet tisíc, teď dostanete za dva. Ty dražší třeba za pět. Za tuhle cenu je mnohdy neseženete ani na půjčení.

Není na koupi šatů moc brzo?

Pokud se chcete vdávat letos, tak rozhodně ne. Téměř každá půjčovna svatebních šatů má už nyní zamluvené šaty na léto, kdybyste přišla dva měsíce předem, mohlo by být už pozdě. Proto se nemusíte strachovat si šaty takhle dopředu koupit. Pravděpodobnost, že tolik ztloustnete, je docela malá. A že se vám za půl roku budou líbit jiné? Nesmíte dělat chybu, které se dopouští mnoho nevěst. Prostě přijměte fakt, že už šaty máte, a jiné nehledejte. Vždycky totiž najdete hezčí, ať už si koupíte jakékoliv.

Rada na závěr

Svatba je jeden z nejdůležitějších dnů v životě, proto se na výběr šatů a doplňků hodně zaměřte. Nejkrásnější určitě budete, protože všechny svatební šaty jsou okouzlující, ale musíte připadat krásná hlavně sama sobě. K tomu je třeba šaty vybírat srdcem. Neřiďte se podle toho, co se líbí vaší mamince nebo kamarádkám. Kupte si takové, které vám padnou do oka na první pohled. Jestliže se vám žádné okamžitě nezalíbily, pátrejte po dalších. I proto je dobré začít s výběrem v dostatečném předstihu.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *