Jak nosit nadkolenky

Líbí se vám nadkolenky, ale nevíte, jak je zkombinovat? Poradíme vám. Rozhodně nejsou jen pro „diblíky“ nebo školačky. Pokud se je naučíte nosit, nedáte na ně už dopustit. O tom, jak bude výsledek vypadat, rozhodujete jen vy sami, správným zkombinováním a dobrým sebevědomím. Jde o pohodlný zimní doplněk, díky kterému budete šik, a ještě vás zahřeje.

Proč zrovna nadkolenky?

Nadkolenky se v našich ulicích i v obchodech objevují již po několikátou sezonu, nepatří mezi žádnou novinku právě té letošní. To ale vůbec nevadí. Umožní vám nosit i v chladných dnech sukně či šortky, a přitom nemrznout. Stačí je doplnit vhodnými punčochovými kalhotami a botami.

Výběrem vše začíná

Při výběru je nutno dbát na několik faktorů, a tím nejdůležitějším je velikost. To, kam budou sahat, je individuální, může to být těsně nad kolena i do půlky stehen. Ovšem aby vynikly musí okraj oblečení končit několik centimetrů nad nimi. Proto záleží, co si zrovna oblékneme. Čím vyšší zvolíme nadkolenky, tím kratší musí být sukně. Rozhodujeme se podle stavu šatníku, naší postavy a příležitosti, pro jakou se oblékáme.

Jaký materiál?

Nadkolenky by měly kromě pěkného vzhledu a pohodlí chránit před chladem. Na zimu si pořiďte klidně hrubší modely z bavlny, vlny nebo kašmíru, pro jaro nebo podzim se hodí většinou ty méně hřejivé.

Barvy a vzory

Důležitý je i samotný vzhled nadkolenek, jejich barva a vzor. Není nutné držet se černé nebo šedé, pestrost nemusí být na škodu. Zkusit můžete vínovou, tmavě fialovou, a bát se nemusíte ani světle šedé nebo béžové. Výborně vypadají třeba v kombinaci se zimními vzory.

Vsaďte na kozačky

Pozornost věnujte i botám. Skvělou volbou jsou kozačky, zejména ty vyšší těsně nad kolena. Uvidíte, že v takovém outfitu přitáhnete pozornost mnoha mužských očí, protože kratší sukně v zimě nejsou zase tak běžným jevem. Uvidíte, jak se budete cítit přitažlivá a šik, mnohem více, než v kalhotách.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *