Akrylové nehty a modeláž nehtů doma? Co všechno budete potřebovat

Krásně upravené nehty a pečlivá manikúra jsou vizitkou každé ženy. Jenže problém obyčejných laků na nehty je ten, že příliš dlouho nevydrží. Stačí lak nanést a hned po jeho zaschnutí často dojde k odštípnutí nebo poškrábání. Řešením jsou akrylové nehty a pokročilá modeláž nehtů. Nemusíte hned chodit do kosmetického studia, ale zvládnete to v pohodlí domova. Bez čeho se neobejdete?

Pomůcky na modeláž nehtů

Prvním krokem je důkladné ošetření a zapilování nehtu. Nejdříve vytvořte požadovaný tvar a délku svého vlastního nehtu. K tomu budete potřebovat pomůcky na modeláž nehtů, jako jsou například pilníky, leštičky na nehty a pro další kroky i štětce, podložky pod ruce nebo buničinu. Hodit se může i ochrana na prsty, která zabrání přetahování a ušetří vás od odstraňování laku na kůžičce okolo nehtu.

Akrylové laky

Nyní přijde na řadu samotná modeláž akrylových nehtů. Profesionálního efektu dosáhnete pomocí akrylového pudru, se kterým nanesete požadovanou barvu na nehty a následně zapečete pod UV lampou. Oproti gelovým nehtům jsou ty vytvořené z akrylu výrazně pevnější a vydrží o něco déle v dokonalém stavu. Výhodou je i poměrně rychlá a celkem snadná aplikace, kterou bez problémů zvládnete doma.

Startovací sady, se kterými si budete připadat jako v profesionálním studiu

Pro dosažení maximálně profesionálního efektu a výsledku, který vydrží, si vyzkoušejte některou ze startovacích sad. Ty obsahují všechny důležité pomůcky pro úspěšné zvládnutí základní, ale i pokročilé manikúry. Za čas, až si osvojíte jednoduché techniky, budete moci objevovat nové vzory a rozšiřovat své vybavení. Uvidíte, že jakmile objevíte krásu vytváření vlastních nehtů přesně podle svých představ, už se vám nebude chtít navštěvovat často předražená kosmetický studia.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *