Vybíráte nový rodinný vůz?

Podle tatínka by měl být velký, aby se do něj vlezly všechny děti a pořádná krabice nářadí navrch. Maminka preferuje auto kompaktnějších rozměrů, do kterého by se vešel nákup, děti a nebyl problém s parkováním. A děti? Těm stačí, když bude tachometr ocejchovaný aspoň do 240 km/h, aby se mohli rychlým vozem chlubit ve škole.

Kritérií, podle kterých vybíráme čistokrevné rodinné auto je samozřejmě mnohem více. Výsledkem musí být vozidlo, které se nejen líbí všem členům rodiny, ale také plně vyhovuje všem potřebám. Důležitou roli také hrají finance. V současné době je v autobazarech obrovské množství na prví pohled krásných zahraničních rodinných vozů za velmi přijatelnou cenu. Po těch touží zejména děti a maminky. Tatínci, kteří si čas od času přečtou motoristický časopis, velmi dobře ví, že zahraniční auta staršího data výroby budou do budoucna stát mnohem více, než auta česká. Cena náhradních dílů je většinou mnohem vyšší a proto většinou vítězí rozum před prestižním zahraničním vozem staršího data výroby. V případě, že kupujete vůz nový, neměli byste v následujících několika letech náhradní díly řešit, protože se na auto vztahuje záruka a garance od výrobce.

Pokud již nadešla ta očekávaná chvíle a vy jste si přivezli vytoužené auto domů, měli byste pomyslet také na jeho obydlí, respektive garáž. Garáž je jakousi svatyní pro tatínky a měla by vypadat k světu jako samotné auto. V případě, že garáž pamatuje vozy, které si vesele drandily po silnicích ještě za minulého či dokonce předminulého režimu, věnujte ji trochu času a dejte ji do pořádku.

Garáži jistě prospěje nová omítka a především garážová vrata. Ty jsou středobodem garáže a také důležitým estetickým prvkem. Na první pohled zvědavci odpoví, že se v garáži schovává vymazlené vozítko. Pokud uvažujete, že si pořídíte nová garážová vrata, mohly by vás zaujmout sekční vrata DoorHan, která si můžete nechat vyrobit zcela na míru. Jsou k dostání ve dvou typech, při čemž každý je možno skombinovat s mnoha druhy barev a povrchů. Celkem si tedy můžete vybrat asi z 250 variant garážových vrat, což je skutečně úctyhodný počet. Je pravděpodobné, že při jejich výběru strávíte více času, než při výběru samotného vozidla.

Garážová vrata DoorHan patří k tomu nejlepšímu, co si můžete do své garáže pořídit. Tyto vrata se vyrábějí v Česku a jsou bezkonkurenční v ohledu ceny a kvality. Tatínci jistě ocení skvělé izolační vlastnosti, díky kterým budou mít v garáži klid. Celá rodina pak mechanismus na dálkové otevírání dveří.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *