Vozy Land Rover a Jaguár: bezpečí na cestách pro celou rodinu

Bezpečí a prostor se přitom nemusí nutně prosazovat na úkor estetických kvalit vozu. I to je důvod, proč maminky milují vozy Land Rover a Range Rover. Pokud i vy hledáte rodinný vůz, jenž splňuje kriteria kladená na vozidlo vhodné na venkovské cesty i do města, jistě vás zaujmou automobily série Land Rover Freeladner 2 a Range Rover Evoque. Jedná se o vozidla zajímavá zejména svým prostorovým řešením, neboť luxusní interiér automobilu skýtá nadstandardní volnost pohybu.

Land Rover a Range Rover

Vozy Land Rover Freelander 2 nadto nabízí vyvýšená zadní sedadla pro lepší výhled a otočné dno zavazadlového prostoru pokryté na jedné straně kobercem a na straně druhé omyvatelným povrchem vhodným pro přepravu nákupu či dětského kočárku.

Vozy Range Rover Evoque oproti tomu zajišťují nevšední a čistý zážitek z jízdy, neboť mohou být na vaše přání vybaveny prosklenou, panoramatickou střechou, která dodá zcela novou perspektivu výletům do přírody, stejně jako nočním vyjížďkám po hvězdnou oblohou.

A co Jaguar?

V případě, že dáváte přednost sportovním vozům, zaměňte prostor rodinných automobilů Range a Land Rover za intimní atmosféru, jež v sobě snoubí vozy Jaguar. Vášeň a dynamika ukrytá pod kapotou sportovního Jaguaru XJ, vybaveného 8rychlostní automatickou převodovkou, parkovacím asistentem a navigačním systémem potěší při rodinných vyjížďkách zejména tatínky.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *