Unikátní kuchyňský přístroj Thermomix nadchne svými funkcemi

Zvlášť pokud jde o naše nejmenší, chceme jim dopřát skutečnou kvalitu. Východiskem z tak tristní situace je domácí příprava pokrmů ze základních surovin a zachování všech důležitých složek šetrným postupem přípravy.

Díky unikátnímu přístroji Thermomix můžete svá oblíbená jídla uvařit nejenom snadno a rychle, ale také v nich zachováte všechny vitamíny a živiny. I proto je přístroj oblíbený u mnoha maminek. Vaření dětem díky přístroji Thermomix TM 31 je hračkou. Ať už se jedná o různé domácí přesnídávky, pyré nebo zeleninu či maso připravené v páře, vždy zůstane v každém pokrmu plno vitamínů i po této tepelné úpravě. Thermomix dokáže téměř vše. Rychle a jednoduše. Můžete si být jisti, že připravené pokrmy budou kompletně bez éček a jiných chemických přísad. Zatímco kupovaná dětská strava tyto zásady obvykle nedodržuje. Ostatní vaří z vody. Thermomix pomocí 13 patentů. Řadu receptů určených exkluzivně pro tento přístroj najdete ve dvou kuchařkách přiložených k balení výrobku. Můžete si tak být jisti, že svému dítěti dáváte pouze tu nejlepší možnou stravu.

Na své si přijdou i milovníci sladkého. S tímto univerzálním přístrojem je snadné i zavařování domácích marmelád nebo džemů. Přístroj zkrátka zvládne vše, na co si jenom vzpomenete. Thermomix dokáže rozpálit i profesionální kuchaře. Není pro něho problém ani pečení, a tak si můžete vychutnávat třeba domácí chléb. Budete překvapeni, jak chutný je oproti kupovanému z obchodu. Doma připravená strava totiž přijde kolikrát levněji, navíc si vás získá svou kvalitou a chutí.

Pokud vás přístroj zaujal, můžete si domluvit předvedení.

Autor příspěvku: admin

0 komentářů: „Unikátní kuchyňský přístroj Thermomix nadchne svými funkcemi

    Nikola K.

    (12.7.2013 - 15:34)

    Thermomix má moje kamarádka asi 2 roky a je s ním velmi spokojená. Vaří nejen pro malého, ale i pro celou rodinu. Minule mi dávala tip na dobrotu pro děti – domácího Pribináčka. V Thermomixu za 7 minut uvaří vanilkový puding, ke kterému přidá měkký tvaroh a opět nechá promíchat. U nás to jedí nejen naše děti, ale cela rodina 🙂

    Maruška

    (27.9.2013 - 10:25)

    Já Thermomix mám a musím potvrdit, že je to ideální pomocník pro rodinu, nebo když vaříte pro návštěvy. Oceňuji, že když přijdu z práce a návštěva má dorazit za hodinu po mě, tak si nemusím vybírat, jestli je menší zlo mít doma nepořádek, nebo neuvařeno a dodělávat vše před hosty. Takhle si všechno „naházím“ do Thermomixu, v mezičase uklidím a můžu se věnovat hostům 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *