Trendy letošní zimy: Kozačky do města, do hor sněhule

Trošku mě to znervózňuje, když vidím starší ženy oblečené mnohem lépe než já sama. Dnes už to není otázkou množství peněz, které za oblečení a boty utratím. Nejsložitější je prosté zkombinování toho, co už doma mám s tím, co si případně pořídím. Pro letošní zimu u mě vyhrály jednoznačně kozačky. Samozřejmě, může to být naprosto subjektivní názor a nikomu jej nevnucuji. Jen říkám, co na mě v ulicích našeho města udělalo největší dojem. Žádné holinky, pohorky nebo sněhule, do města patří kozačky. A to pěkně vypasované a vysoké, prostě aby zvýraznily ladné křivky vaší postavy.

S kozačkami zapůsobíte nejlépe

Jelikož pominulo období slečinek a za každou cenu podtrhávání toho, co je zrovna in, až z toho vznikl jeden velký módní zmatek, vrací se do módy to, co je léty prověřeno. A i když by se dalo namítnout, že na kozačce se toho nedá příliš vymyslet, tenhle argument neobstojí při pohledu na letošní pestrý výběr. Dámské kozačky zažívají svou renezanci a ostatní dámskou obuv nechávají zahanbeně v závěsu. A ptáte-li se, jaké kozačky jsou ty nejlepší, pak musím odpovědět, že kůže jednoznačně vede. To ovšem neznamená, že vezmete péči o kožené boty pevně do svých rukou. Po příchodu z venku boty očistíte a ošetříte příslušným přípravkem (sprejem nebo krémem), samozřejmě se hodí i leštidlo či krém odpovídající barvy. Uvidíte, že zář vašich kozaček muže dozajista oslní a ostatní ženy budou rudnout závistí. Rozhodně by vás nemělo napadnout něco podobného jako vzít do města sněhule. Už sám název napovídá, k čemu jsou určeny. No, možná jen v případě, kdyby město nemilosrdně zapadlo sněhem.

Sněhule nejlépe do hor

Pokud vlastníte nějaký epesní kousek, asi by se nějaká ta procházka městem i dala odpustit. Ovšem sněhule patří do hor. Jejich často vysoká podrážka s výrazným vzorkem dává najevo, čím se hodláte v příštích chvílích brodit a že při takovém zápasu nehodláte uklouznout. Jejich výška a často také obepínání nohy zas ukazuje, že vám do bot rozhodně nic nenapadá. Sněhule jsou jednoduše boty pro horalky, které vyrážejí za zimními radovánkami a i uprostřed bílé krásy chtějí působit trendy a šik. Zima vám už žádné další starosti nepřidělá.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *