Moderní těhotenská móda sluší každé ženě

Už žádné neforemné oblečení ve tvaru stanu nebo velikosti jako pro slonice. I když očekáváte miminko a užíváte si nejkrásnější období svého života, můžete zůstat sexy a přitom se cítit pohodlně. Dříve se ženy za svůj rostoucí pupík styděly a nechtěly chodit mezi lidi, protože neměly co si vzít na sebe. Dneska je ale jiná doba a i vy se můžete cítit krásná a nosit cokoliv.

Zůstat in i s bříškem

Těhotenství trvá devět měsíců a ženské tělo se při něm změní. Každá nastávající maminka proto stojí před skříní a přemýšlí, čím nahradit své oblíbené džíny, za co vyměnit svá krátká trička a co bude dělat, až uhodí třeskuté mrazy. Moderní těhotenská móda na eshopu Bumbleride – kočárky nabízí kvalitní a stylové kousky, jež s maminkou rostou, zvýrazňují její křivky a zajistí jí maximální pohodlí. Vybírat si může například z těhotenských kalhot, které se přizpůsobí jejímu zvětšujícímu se bříšku. Nabídku ocení i sportující nastávající maminky, protože nabízí trika s krátkým i dlouhým rukávem a oblečení vhodné pro jakýkoliv pohyb. Zkrátka nepřichází ani design výrobků, protože každá žena chce být šik a líbit se nebo se blýsknout neobvyklým kouskem. Na oblečení si proto může nechat dát originální potisky třeba s roztomilými ručičkami i nožičkami.

Pohodlí a volnost

Ať už ženy očekávají své ratolesti v létě, či v zimě, měly by pamatovat na to, aby nosily oblečení, které je neškrtí. Obléci si tedy můžou volné sukně, kraťasy, ale ocení hlavně letní lehké šaty, halenky a pohodlná tílka. V zimě zase potřebují těhotné vrstvit a nezapomínat na bavlněné košilky, teplé měkoučké svetry nebo kabátky, které zdůrazní jejich postavu, ale budou volné přesně v místě, kde potřebují. Těhotenská móda je rovněž důležitá v noci, aby ženy mohly pohodlně spát, i když se jim zvětšují prsa a špatně se jim spí. Naopak ocení kojící spodní prádlo, které mohou mít už v době před porodem.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *