Tatry na dosah ruky

Prvním krokem je odpustit si výmluvy, že s dětmi se nikam nemůžete podívat. Přitom je pro ně nejlepším povyražením právě výlet. Dokonce i z takového pobytu někde v kempu o studené vodě se naše ratolesti vracejí mnohem nadšenější než jejich rodiče, kteří trpěli nedostatkem luxusu. Na Slovensku se ničeho takového obávat nemusíte. Valná většina hotelů prošla náročnou rekonstrukcí nebo je nově postavena. Turismus u našich sousedů jen vzkvétá, zatímco jsme na Slovensko tak trochu pozapomněli.

Nemusíte se ani děsit toho, že se v nabídce hotelů ve Vysokých Tatrách nevyznáte. Díky serveru Vysoké Tatry jsou všechny hotely na jednom místě a to dokonce za ceníkové ceny. Nemusíte tedy složitě hledat stránky jednotlivých hotelů a pátrat po jejich cenách. I když samozřejmě klidně si můžete několik prvních nabídek zkusit, abyste zjistili, že vám skutečně říkáme pravdu. Vybrat si můžete z nabídky některý z hotelů výborně vybavených i pro rodiny s dětmi, jako je například hotel Trigan (dřív Baník) Štrbské Pleso, Titris (dřív Odborár) Tatranská Lomnica, hotel Slovan Tatranská Lomnica, hotel Hutník Tatranské Matliare nebo hotel Palace Kúpele Nový Smokovec, které mají dětské koutky, vybavení pro děti. Odpověď na vaši objednávku můžete očekávat do dvou hodin. Snadno zjistíte, zda jsou termíny volné a také, jaká bude celková cena. Pokud chcete ukázat nabídku i svým přátelům v zahraničí, jsou k dispozici i anglická či polská jazyková mutace webu. Pak už bude jen na vás, abyste se sbalili na cestu a vyrazili s celou rodinou.

K ubytování od serveru můžete dostat třeba i dárek v podobě knižního průvodce, DVD nebo obsáhlého seznamu aktivit, které můžete na místě podniknout. Samozřejmě můžete vybírat i z palety akčních cen a užít si dovolenou se slevou.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *