Stylová e-cigareta je nejen zdravou variantou kouření, ale také luxusním módním doplňkem

Nechce se vám právě kvůli tomu přestat kouřit, ale zároveň myslíte na své zdraví? Pak je čas konečně vyměnit klasickou cigaretu za moderní elektronickou variantu. Elektronická cigareta dnes již není jen pouhou náhražkou při odvykání kouření, ale díky množství propracovaných designů se může stát i vaším módním doplňkem!

Výhody e-cigaret

Ještě docela nedávno bylo kouření ve společnosti bráno zcela běžně. Ovšem jak se čím dál více lidí zajímá o zdravý životní styl, dostává se cigareta na černou listinu. A jistě právem, vždyť kouření je opravdu velmi škodlivé pro kuřáka i jeho okolí. U elektronické cigarety to však neplatí. Tady nevdechujete jedovaté zplodiny hoření včetně dehtu, ale pouze čistý nikotin s aromatizovanou vodní párou. A stejně tak nenutíte dýchat škodlivý kouř své okolí. Odpadá i nepříjemný zápach oblečení i z úst, stejně jako žloutnutí zubů. A to jsou jen ty hlavní výhody.

Stylový luxusní design

Je pro vás důležitý nejen dobrý pocit ze zdravějšího kouření, ale také váš vzhled? Pak je pro vás tou pravou e-cigareta Joyetech eCom-C, která se díky svému luxusnímu a modernímu designu pyšní titulem Red Dot Award 2014. Má příjemné malé rozměry a samozřejmě velmi kvalitní zpracování. K dostání je v mnoha barevných provedeních, takže si jistě vyberete přesně podle svého vkusu.

Na co máte chuť?

Náplně do elektronických cigaret se prodávají v různých tabákových, ovocných i speciálních příchutích. Je tedy jen na vás, zda si hned oblíbíte konkrétní náplň, nebo si kouření zpestříte experimentováním a ochutnáte třeba příchuť tropického ovoce, kávy, tiramisu nebo jablečného závinu. Opravdu velký výběr najdete na stránkách mojeelektronickacigareta.cz.

Zahoďte nevzhlednou a nezdravou klasickou cigaretu. Buďte moderní a pořiďte si e-cigaretu. Právě ta v sobě snoubí styl a eleganci, a přitom vám dopřeje minimálně stejný požitek z kouření.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *