Soutěž o letní tábor 2013 zdarma

Jasné je, že nevynecháme naše oblíbená místa, kde rádi odpočíváme. Pro mnoho dětí jsou takovým místem k vybití přemíry jejich energie a nalezení nových přátelství právě letní tábory. Pokud se do 21. března rozhodnete přihlásit děti na jeden z táborů pořádaných agenturou Haul, můžete vyhrát letní tábor zdarma.

Přičemž se nemusíte děsit, že to znamená vyslat ratolest kamsi přes půl republiky. Bydlíte-li v Čechách, nemáte to daleko ani k jednomu z rekreačních středisek, kde se dětské tábory pořádají. První je rekreační středisko Máj na Plzeňsku nedaleko obce Plasy. Kousek od pohádkového městečka Telč naleznete druhé rekreační středisko Úsvit. Do překrásné krajiny Českého středohoří je umístěno třetí rekreační středisko Kocour na Litoměřicku. Čtvrtým rekreačním střediskem je Ráj v Letohradě na Orlickoústecku. Mimochodem tato rekreační střediska jsou vám mimo táborové termíny k dispozici pro školy v přírodě, školní výlety, adaptační kurzy, sportovní pobyty, ale i firemní akce, velkolepé oslavy či rodinné dovolené. Přihlášku na tábor můžete zaslat online a ušetřit si čas a peníze se zasíláním pozvánky poštou.

Rozhodnout se můžete nejen podle lokality, ale také podle námětu celotáborové hry. Tyto dětské tábory jsou pořádány ve dvou různých termínech. V ceně máte zahrnutu dopravy z vybraných měst v regionu, samozřejmě ubytování a stravu, odborný pedagogický a zdravotnický dozor, pojištění a především veškerý program, odměny, diplomy, památeční glejt, banket a dokonce ohňostroj. Záleží na druhu táboru, který si děti vyberou. Mohou prožít akční variantu zaměřenou na nejrůznější pohybové aktivity nebo tábor tématický, kde se přes den mohou věnovat mnoha různým předmětů jako angličtina, divadlo, fotografování, hudba, moderní tanec, sebeobrana, zumba, výtvarná činnost apod.

O dětském táboře agentury Haul bude vaše ratolest ještě dlouho vyprávět všem svým spolužákům, spolužačkám, kamarádům a kamarádkám.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *