Romantický večer s lampiony a lahví italského vína

Ať už kvůli večeru s otcem svých dětí budete muset manžela vyhnat s ratolestmi do ulic, to nejdůležitější je to, co společně podniknout. Nabízím nápad na romantický večer s lampiony a lahví italského vína.

Nezapomeňte při tom, že jste už alkohol neměla hezkých pár měsíců, takže s vámi může udělat nevídané. Takže pokud píši láhev, mám skutečně na mysli láhev. Takže je lépe nepřehánět. Muži mají totiž mnohem lepší alkoholovou rezistenci a mohlo by nás to sakra mrzet.

Ten správný lampion štěstí si můžete vybrat na webu balonystastia.sk. Tam mají od bílých přes jednobarevné až po barevné mixy. A nechcete-li, aby vám lampion uletěl do nebe a nebo pokud právě není venku teplý či vlahý večer, můžete si vybrat z nabídky dekorativních lampionů, které vám doma zůstanou.

K dokonalosti už jen chybí kvalitní víno. Tedy k naprosté dokonalosti schází to, aby na tohle vše přišel váš partner sám. Máte hned několik možností: Buď mu zaslat odkaz na tento článek nebo mu to oklikou navrhnout v hovoru, nějakém dopise či SMS. Ale sami cítíte, že by to nebylo ono, kdyby víno z Toskánska nepřinesl sám od sebe. Tak je tu ještě poslední možnost a to jednoduše sedět a doufat. Tak už saháte po mobilu?

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *