Provoňte své rodinné hnízdečko dřevem

V dnešní době jsou možnosti co se týče vybavení bytů opravdu velmi otevřené a je těžké si v tom množství vybrat. O design interiéru se většinou starají oba partneři, ale jsou pokoje, které si vezme na starost žena. Málokterá maminka si přeje, aby ji její vysněnou kuchyň navrhl muž. Existuje ještě jeden pokoj, jehož vzhled mají na starost ženy – dětský pokoj. Na muži je pak, aby vše do posledního detailu realizoval. Na druhou stranu se muži velmi rádi ujmou interiérového designu obývacího pokoje, nebo jejich pracovny.

Skoro všechny pokoje mají společné prvky a to jsou skříně a komody. Ty jsou zastoupeny opravdu značným množstvím variací. Pokud však hledáte komody, které jsou nejen velmi pěkné, ale také kvalitní a nezávadné, měli byste uvážit ty ze dřeva. Dřevěné komody jsou nejenže mnohem kvalitnější, než ty dřevotřískové či laminátové, ale také krásně voní a nevylučují nežádoucí látky. Možná byste se divili tomu, že komoda z umělých materiálů vylučuje například formaldehyd a další podobné nepříjemné látky. Dřevo je navíc vhodné pro děti i alergiky a působí mnohem přirozeněji. Co si budeme povídat, dřevěná komoda vydrží prakticky celý život a dokonce i mnoho stěhování, což se o levných napodobeninách rozhodně říct nedá.

Hledáte-li stylové a kvalitní komody za skvělou cenu, vyberte si ty od UNIS-N. Tato společnost je předním českým výrobcem dřevěného nábytku a jedině u jejich produktů se můžete spolehnout, že jsou 100% dřevěné a to včetně dna či stěny. Výrobky od UNIS-N mají vysoký podíl pečlivé ruční práce, což je na první pohled vidět. Nábytek z masivu se hodí prakticky do každého interiéru. Uvidíte, že se bude celé Vaší rodině skvěle bydlet!

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *