Retro šaty

Stála nad kanálem, nechala se ovívat větrem, a přesto byla tak zatraceně sexy, že se stala sex symbolem a ideálem mnoha žen. Marilyn Monroe už sice leží několik let pod drnem, ale přesto je stále považována za tzv. femme fatale neboli osudovou ženu. Takovou se můžete nyní stát i vy a to společně s retro šaty, které ji z vás snadno udělají. Retro šaty moc dobře vědí, co mají zdůraznit a na které ženské partie se naopak vybodnout a nechat je schované.

Stejně jako Marilyn Monroe je ale důležité, abyste měla takové šaty na co obléknout, protože pokud jim jako základ nabídnete ruce jako párátka, prsa velikosti hrášku či nožičky jako hůlčičky, těžko vám nadělají parádu. Retro šaty a celkově retro styl se dnes vrací a je pevně rozhodnutý udělat z obyčejných žen ženy osudové, před kterým muži budou padat na kolena, tedy přesněji řečeno na jedno koleno.

Určitě si na šaty nemusíte brát půjčku, většina z nich je totiž cenově přijatelná.

Řekněte to šeptem

I když se retro šaty skládají z celkem dostatečného množství látky a tedy neodhalují nic, co není potřebné, dávají tušit, že je pod nimi něco úžasného. Dříve nebylo nutné muže přímo kopnout, stačilo jen napovědět a dát tušit. Být záhadná a sexy se v žádném případě nevylučovalo, ale naopak doplňovalo. A tak to právě činí retro šaty, které nic nekřičí, pouze tiše šeptají. Nikdo totiž neví, co se ve vaší kabelce ukrývá (že by nějaký kapesní vibrátorek?).

Dávají důraz na horní část ženského těla, což znamená, že „dolňáci“ mají smůlu, ale určitě jim to vynahradí dostatečně velké výstřihy a střihy obepínající pevné pasy. Retro šaty jsou většinou rozevláté se sukní odskočenou od těla, díky čemuž je zamaskován ten jeden hambáč navíc, který jste si už dávat neměla. Díky široké sukni vyniknou také ženské nohy, které se znovu dostávají do popředí. Muži mají rádi dlouhonohé ženy, což vy můžete podpořit vyššími podpatky, které opticky nohy protáhnou. Staňte se s retro šaty femme fatale a odhalte konečně ženskost, která ve vás díky pohodlným džínsům usnula.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *