Proč si udělat zásoby baleného uhlí?

Palivo pro topení v zimě, ale i jako zdroj tepla pro letní grilování. To jsou hlavní důvody, proč lidé kupují uhlí. Pro uhlí se najde využití celý rok, jenže s jeho skladováním to občas bývá složitější. Vzniká spousta prachu a černé špíny, která se špatně čistí a odstraňuje. Tento problém pomáhá řešit uhlí balené do pytlů. A jaké další výhody má uhlí balené v pytlích?

Pro lepší přehled o tom, kolik uhlí máte

Jednou z výhod baleného uhlí je ta, že při koupi klasického sypaného uhlí, nemáte jistotu, jestli vám přivezli skutečně tolik, kolik jste zaplatili. Kontrolovat množství sypaného uhlí je obtížné a zdlouhavé. Stejně tak ani během používání nevíte, kolik uhlí vám ještě zbývá a špatně se odhaduje, na jak dlouho jste zásobeni. Prodej uhlí zabaleného v pytlích je jednoduchý a máte přesný přehled o tom, kolik pytlů po 25 kg vám ještě zbývá. Snadno si tak zkontrolujete přivezené množství a průběžně doplňujete podle potřeby tak, aby jste vždy měli odpovídají zásoby.

Čisté a praktické skladování

Balené uhlí se snadno skladuje a díky tomu, že je zabalené a zavřené v pytlích, nevzniká uhelný prach, který zašpiní vše okolo. Uhlí tak můžete skladovat i na místech, kde jste si to předtím nedokázali ani představit. Pytel s uhlím klidně necháte v zahradním altánku pro grilování nebo umístíte do komory pro topení v krbu. Snadná manipulace s pytli umožňuje i lehké přenášení na rozdíl od komplikovaného skládání navezeného sypaného uhlí.

Perfektní kvalita a vysoká výhřevnost

Prodej uhlí baleného v pytlích zajišťuje vysokou kvalitu. Palivo je pečlivě vytříděné a kvalita se zachovává během transportu i skladování. Kvalitní uhlí má vyšší efektivitu topení a je o něco nižší spotřeba, než u méně kvalitního levnějšího uhlí.

Protože uhlí přijede až k vám domů

Pytlované balené uhlí je rozváženo po celém území České republiky. Při zakoupení je doprava zcela zdarma a pytle s uhlím pohodlně dorazí až k vám domů. Následně stačí pytle přenést na místo určené pro skladování a zásoby máte připraveny. Jak ví i v Německu, kde se pytlované uhlí stalo populárnějším než klasické sypané uhlí, manipulací s pytli ušetříte čas, energii a zamezíte zbytečnému zašpinění skladovacích prostor.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *