Neumíte si sestavit jídelníček na hubnutí?

Lidé hubnou celý rok, ovšem období po Novém roce a na jaře je pro tyto snahy nejpříhodnější. V lednu se totiž všichni snaží dodržet novoroční předsevzetí a na jaře začínají shazovat kila do plavek. Je-li to i váš případ, zřejmě už jste přišla na to, že bez správné stravy je hubnutí nemožné.

Bez správné stravy hubnout nebudete

Můžete se dřít v posilovně, chodit běhat a trápit se dietami, ale příliš efektivní to nebude. Nejvíc zhubnete, když změníte svoje stravovací návyky. Rozhodně není dobré omezit příjem potravy, klíčem ke zdravému hubnutí je jíst téměř všechno, ale v omezeném množství. Větší zastoupení by ve vašem jídelníčku mělo mít maso, ryby, zelenina, menší naopak přílohy a pečivo.

Můžete si koupit knihy na toto téma a studovat materiály na internetu, ale pochopit zásady správného stravování je časově náročné. Další možností je oslovit výživového poradce, nicméně ten si obvykle za jídelníček na míru naúčtuje nemalou částku. Právě proto tolik lidí volí raději krabičkové diety.

Vyvážená krabičková dieta vás zbaví starostí

Bydlíte-li v hlavním městě, byla by pro vás vhodná krabičková dieta Praha, která nabízí dva programy – Žiju zdravě, nebo Hubnu. Sami si tedy snadno zvolíte, zda toužíte po shození pár kil, či jen toužíte jíst zdravěji. Profesionálové vám pak budou sestavovat pestrou stravu, a co víc – nebudete se muset vůbec o nic starat, prostě si jen převezmete hotovou krabičku. Drahé to není, celodenní strava se dá pořídit již od 249 korun, což normálně za jídlo na celý den určitě také utratíte. Ušetříte čas strávený nákupy a vařením, navíc získáte jistotu, že jíte správně.

Podobné služby fungují ve většině větších českých měst, takže pokud nebydlíte v Praze, nemusíte litovat. Stačí se odhodlat, najít poskytovatele krabičkových diet ve vašem okolí a objednat si třeba týden na zkoušku. Nejspíš budete překvapená, jaké dobrůtky je možné při hubnutí konzumovat.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *