Červencové adrenalinové zážitky

-dsc0865-550c0b7c14037Přemýšlíte, jak vyplnit Váš volný čas a rádi podnikáte výlety, které jsou doplněny obvykle o nějaké netradiční zážitky? Vyzkoušejte let balónem, který Vám nabídne pohled na svět z ptačí perspektivy. Během letu si budete moci vychutnat pohled na krásy České republiky a zažijete na vlastní kůži, jaké to je, lítat ve vzduchu jako pták. Českou republiku je možné si z ptačí perspektivy prohlédnout v Brně, Plzni, Českých Budějovicích, Ostravě i Hradci Králové. Více informací o letu balónem prostřednictvím spolenčosti Firma na zážitky se dočtete na této webové adrese www.firmanazazitky.cz/let-balonem.

Romantický pohled nabízí také okolí Pálavy a Českého ráje. Délka letu činí hodinu. Celková délka akce pak tři až čtyři hodiny. Při koupi voucheru od společnosti Firma na zážitky si můžete vybrat, zda se Váš let balónem uskuteční před východem slunce nebo dvě hodiny před západem slunce. Pravidelně se létá od března do října. Lety mimo sezónu se uskutečňují pouze za dobrých povětrnostních podmínek.

S Firmou na zážitky můžete prožít také jiné adrenalinové zážitky. Velmi oblíbený je také tandemový seskok, při němž zažijete dostatek adrenalinového dobrodružství. Na vlastní kůži si tak budete moci vyzkoušet volný pád ze 4000 metrů a připadat si jako pták, který létá ve vzduchu. Součástí adrenalinových dárků je samozřejmě veškeré speciální vybavení, kterým jsou speciální brýle, kombinéza a kukla. Tento adrenalinový zážitek si můžete objednat například ve Strakonicích, v Hradci Králové, v České Lípě nebo v Kolíně. Předpokládaná doba zážitku činí maximálně tři hodiny.

V nabídkovém katalogu adrenalinových zážitků společnosti Firma na zážitky najdete také flyboarding, let vrtulníkem, jízdu ve Ferrari 458 Italia, ale i divokou jízdu Hummerem 2 v 1.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *