Čerpejte výhody s Oborovou zdravotní pojišťovnou

Využijte příležitost a čerpejte skvělé výhody s Oborovou zdravotní pojišťovnou. Pořád máte čas na změnu zdravotní pojišťovny, je to snadné. Přihlásit se můžete on-line na webových stránkách pojišťovny, po podpisu přihlášky pojištěnce a obdržení průkazu pojištěnce můžete začít ihned čerpat výhody a služby, které tato pojišťovna nabízí. Oborová zdravotní pojišťovna (OZP) má již 736 000 klientů a smlouvy s nejkvalitnějšími lékaři po celé České republice.

OZP nabízí celou řadu benefitů

Oborová zdravotní pojišťovna nabízí širokou škálu preventivních programů, přispívá na sportovní a zdraví prospěšné aktivity, klienti OZP mají ve věku 0-26 let a od 60 let výše pojištění léčebných výloh zcela zdarma, ostatní klienti mají na pojištění léčebných výloh slevu skvělých 50 %, změna zdravotní pojišťovny se opravdu vyplatí. Zjistěte si, co nabízí vaše pojišťovna, pokud čekáte miminko nebo máte doma malé dítě do 6 let, můžete mít kvalitní dětské úrazové pojištění zdarma v rámci programu Gina. Program navazuje na pojištění Zvonek, který je zdarma pro děti do 1 roku života, avšak s OZP získáte zvýhodněné pojistné i po ukončení programu, děti dostanou různé dárky a na závěr programu obdrží aktovku k začátku povinné školní docházky.

Elektronická zdravotní pojišťovna VITAKARTA

OZP má v rámci všech zdravotních pojišťoven u nás nejpropracovanější elektronický systém Vitakarta. Aplikace VITAKARTA ONLINE umožňuje mít záznamy o svém zdraví přímo v mobilu, kde jdou hlásit všechny osobní změny bez nutnosti jít na pobočku. Vitakarta funguje v počítači, mobilu a tabletu dokonce bez připojení k internetu. V aplikaci máte přístup k informacím o čerpané zdravotní péči, doplatcích za léky na recept včetně informací o samotných lécích, můžete si zde vést záznamy o zdravotním stavu, očkování, operace, úrazy atd. OZP před nedávnem spustila další aplikaci Atlas doktorů, kde najdete hodnocení lékařů, které nejsou anonymní, pacient musí nejprve k hodnocenému lékaři skutečně zajít a teprve pak může hodnotit.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *