Postele a ložnice přímo od českého výrobce

Tak jako se vracíme k lokálním producentům potravin pro kvalitu a chuť jejich produktů, je načase opět vkládat důvěru do rukou českých nábytkářských firem. Leckdy je totiž levný zahraniční nábytek mnohem dražší než jeho kvalitnější české protějšky, když musíte co chvíli nábytek opravovat a nebo kupovat nový.

Nabídka českého nábytku je navíc natolik široká, že se nemusíte obávat, že soused bude mít stejnou ložnici – jak vystřiženou z prodejní plochy známého švédského řetězce s nábytkem. Naopak je možné volit různé nábytkové řady a nebo jednotlivé prvky různě kombinovat. Při výběru je dobré brát v potaz jak materiálové, tak i designové a úložné hledisko. Pokud budete mít v těchto třech otázkách jasno, prodejce vám mnohem lépe poradí konkrétní nábytkovou řadu, která odpovídá vašim představám. Už vzhledem k životnosti je výhodné koupit postel z masivního dubu, buku nebo smrku, ale samozřejmě jsou k dispozici i dýhované či laminované postele vyrobené z eko dřevotřískové desky.

Vybírat postele a ložnice můžete v prodejní hale

Český výrobce už ani neznamená malou stísněnou prodejnu v centru města s pár kusy nábytku vyrovnanými až po strop. V prodejně české nábytkářské firmy Montero se můžete mezi vystaveným nábytkem rozběhnout na ploše skoro dvou tisíc metrů čtverečných v Praze Průhonicích naproti Aquaparku Čestlice. Nemusíte se ani děsit toho, kdo a čím vám vybraný nábytek odveze domů, neboť doprava je po celé České a dokonce také Slovenské republice zcela zdarma. Většina nábytku je skladem, takže i hrůzu z dodacích lhůt můžete nechat doma. No není báječné spolehnout se na českého výrobce nábytku?

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *