Posilování s profesionálem v pražské posilovně se soláriem

Zvlášť v začátcích je rada profesionála velmi vítanou pomocí. Osobní trenér se seznámí s vaší váhou, výškou, zjistí stav vašeho svalstva na základě několika málo cvičení a doporučí vám individuální plán toho, jak budete zlepšovat a udržovat svou fyzickou kondici.

Rozhodně nemá smysl se na začátku pouštět do nějakých velmi náročných cvičení a ztratit tak hned z kraje motivaci k dalšímu tréninku. Přepínáním si snadno přivodíte bolesti svalstva, které mohou při dlouhodobé námaze přerůst i v různá zranění a nemoci svalů či pohybového ústrojí. Vaše snažení by tak bylo víceméně kontraproduktivní. Jde přece o to si fyzickou kondici zlepšit a ne si podlomit zdraví. Do zlepšení Vaší kondičky se můžete pustit ve fitness Praha 10.

Od cesty do posilovny s trenérem kolikrát odradí anonymita takového zařízení. Posilovna Praha nabízí volbu osobního trenéra již na svém webu, kde se o trenérovi dozvíte všechny podstatné informace od nabídky služeb přes jeho vzdělání a výsledky až samotný kontakt nejčastěji na jeho pracovní mobil. Díky jeho fotografiím můžete posoudit, zda vám na první pohled sedne. Můžete také využít vstupu na dámskou či pánskou jízdu, takže jste-li atraktivní žena, nemusíte se obávat, že vás zde budou okukovat cizí muži. V rámci této jízdy je k dispozici zdarma vstup do posilovny, jedna ukázková hodina také bezplatně a jako dárek dostanete jeden iontový nápoj. Stále se ostýcháte do posilovny vyrazit?

Až získáte vysněné svaly, můžete si je nablýskat v soláriu sousedícím s posilovnou. Slunění v rozumných dávkách je zdrojem vitaminu D3 a prevencí proti virózám. Solárium Praha využívá horizontální solária značky Luxura 520 Turbo a Ergo Line 600 s klimatizací a hudbou.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *