Popusťte uzdu dětské fantazie s modely aut a strojů Bruder

Výběr hraček je určený především pohlavím dítěte, vždyť už od útlého věku tak nějak přirozeně tíhnou holčičky k panenkám a kluci k autům, to je prostě dané. Především kluci, a jistě i jejich tatínci, pak ocení nabídku německé značky Bruder, která se zabývá výrobou modelů aut a pracovních strojů, jež se vyznačují vysokou kvalitou a precizním zpracováním.

Kdo si hraje, nezlobí

autoBýt na chvíli bagristou, popelářem nebo sklízet obilí na poli, to vše je možné, když máte správnou hračku. S věrnými kopiemi opravdických strojů a aut se děti ponoří do své hry naplno. Hračky Bruder jsou vyráběny v několika různých sériích, z nichž ta stěžejní Profi-série představuje právě realisticky vyvedené modely strojů. Všechny detaily odpovídají svým provedením, umístěním i měřítkem opravdové předloze, a to včetně použitých barevných odstínů. Díky tomu jsou nejen skvělou hračkou pro děti, ale často je vyhledávají i dospělí jako součást sběratelské kolekce. Každý rok jsou do nabídky zařazovány novinky, se kterými se sbírka může neustále rozrůstat.

Další oblíbenou řadou je RoadMax, která je určena pro děti od dvou let, čemuž je přizpůsobena vysokou odolností a pestrými barvami. Hračky a modely Bruder jsou vhodné pro hry doma i venku, klidně si je dítě může vzít na pískoviště a popustit uzdu své fantazii při stavbě hradů, hrází či kopání děr. Pro děti od čtyř let věku je pak vhodná Minisérie malých modelů, které se rozebírají pomocí nářadí, a skvěle tak pomohou trénovat jemnou motoriku.

Německá kvalita

Použité materiály hraček Bruder splňují vysoké nároky na kvalitu a jejich důkladnost zpracování je špičková. Proto si můžete být jisti, že vám modely vydrží a při hře s nimi nehrozí poranění, jako tomu bývá u levných čínských hraček. Proslulá německá preciznost je znát na každém detailu těchto krásných a oblíbených hraček. Splňte sny svých chlapcům i jejich tatínkům a pořiďte jim do sbírky modely, na které budou pyšní.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *