Osobní bankrot – ideální možnost jak se zbavit dluhů

Zvláště na mateřské dovolené může být finanční situace velmi komplikovaná. Málokdo dopředu počítá s výpadkem příjmu, který nastane a tvoří si dostatečnou finanční rezervu. Když se pak k této sázce na náhodu přidá nutnost pořídit do domácnosti nutný spotřebič (když se nevratně rozbije pračka nebo lednička), může být situace ještě svízelnější. Následně se můžete dostat do problémů, které někdy vyvrcholí až exekucí. Ne však nezbytně, jelikož proti exekuci může pomoci oddlužení fyzické osoby. Právě toto je jediná legální a zákonem doporučovaná forma, kterou v současné doby využívá neuvěřitelných 2 700 lidí měsíčně. A právě pro ně je osobní bankrot záchranou.

Osobní bankrot vás ochrání před věřiteli a především před exekutory

Pokud i vy máte aktuálně závazky, které nejste schopni splácet, určitě se není za co stydět a zbytečně tak nechat problém bobtnat. Naopak byste měli o svých problémech říci odborníkům například z Oddluzteme.cz, kteří se specializují na pomoc lidem v dluzích, a provedou je tak celým procesem zákonného oddlužení. Ten má hned několik výhod, mezi které patří i to, že jakmile je váš osobní bankrot oficiálně vyhlášen, již na vás nemohou ani exekutoři, ani věřitelé. Své dluhy totiž budete splácet podle splátkového kalendáře, který vám soud schválí.

V některých případech nemusíte splatit ani všechny své dluhy, stačí, když splácíte

Výhodou osobního bankrotu je také to, že ne vždy je nutné zaplatit všechny vaše dluhy. Vždy závisí na konkrétních možnostech. Pokud splácíte pravidelně, a to až k poslední řádné splátce, jsou vám zbývající dluhy odpuštěny. Věřitelé ani exekutoři tak nemají další nároky, aby na vás peníze dále vymáhali a vy tak skončíte s čistým štítem. Můžete začít zcela nový život.

Samozřejmě k tomu, abyste vše dotáhli do úspěšného konce, je třeba udělat onen první krok. Obraťte se tedy na profesionály, kteří vám se samotným oddlužením pomohou, vším vás provedou a samozřejmě detailně prokonzultují vaši situaci a také to, zda podmínky pro osobní bankrot, tedy oddlužení, splňujete. A pokud ano, nebrání nic tomu, aby mohla být podána žádost na příslušný soud.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *