Nebojte se kontaktních čoček

Pro některé maminky a tatínky však mohou být dioptrické brýle na obtíž. Maminky v domácnosti jsou celý den v pohybu a pokud brýle někam odloží, už je nemusí najít. Malé děti velmi si věcmi od svých rodičů velmi rády hrají a s brýlemi mohou v mžiku udělat pěknou paseku. Tatínci jsou mnohdy zapomnětlivější, než maminky a je téměř jisté, že brýle nechají napospas svým malým dětem. Někteří lidé se s brýlemi cítí jako „za sklem“, což není zrovna příjemný pocit. Pokud i Vy patříte mezi osoby s vadou zraku, pro které jsou dioptrické brýle nepraktické, můžete si jako alternativu vybrat kontaktní čočky.

Kontaktní čočky jsou velmi praktická záležitost, která se nabízí jako schopná náhrada dioptrických brýlí. Vyrábějí se již velmi dlouho a za tu dobu je výrobci dovedli k dokonalosti. Jejich největší výhoda spočívá ve snadné aplikaci. Jednoduše je ráno vyjmete z roztoku a nasadíte. Nemusíte se bát, nedochází k přímému kontaktu Vašeho prstu s okem. Čočky stačí přiložit a ony samy přilnou. Někteří lidé mají přeci jen velmi citlivé oči a z klasických čoček mohou mít pocit „řezání“. Nosit celý den čočky, které Vám působí nepříjemný pocit v oku samozřejmě nejde. Nemusíte však zoufat. Výrobce Pegavision přišel na trh s novými čočkami TopVue. Ty jsou navrženy tak, aby byly velmi pohodlné i pro citlivé oči. Navíc jsou cenově dostupné a může si je tak pořídit i maminka, která má nižší příjmy. Tyto čočky se prodávají v akci s jednou čočkou zdarma, takže si je můžete vyzkoušet. Pokud Vám nebudou vyhovovat, můžete je vrátit. A to už je fér, nemyslíte?

Z kontaktních čoček opravdu strach mít nemusíte. Pokud Vám nevyhovují brýle a chcete mít zrak jako ostříž, vyzkoušejte kontaktní čočky. Uvidíte, že si na ně rychle zvyknete a nebudete si bez nich moci představit den.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *