Módní trendy pro rok 2014

Velkým hitem budou velké kabáty a delší svetry. Rozhodně nebude tento typ oblečení vhodný pouze přes zimu a na jaře, ale určitě si jej schovejte na podzimní dny.

Bbyfriend style a další módní trendy

To však není to jediné, co nás v tomto roce v módní oblasti čeká. Velkým hitem se stal i takzvaný „Bbyfriend style“. Ne nutně musíte vypadat stejně jako váš přítel, ale jedním kusem z jeho šatníku svůj zevnějšek jistě dokonale ozvláštníte. I takto bude vypadat letošní móda. S tím souvisí i materiály, v nichž prim bude držet stále džínovina. A to jak ve formě kalhot, tak i různých blůzek nebo šatů. Výhody materiálu a jeho vzhledu jsou samozřejmě jasné – vysoká variabilita použití na jakoukoliv událost.

Módní barevné trendy

Důležité je sledovat i barevné trendy. Držet byste se měla převážně modrých barev – především těch výraznějších.  Hitem bude i pestrobarevnější styl ve stylu hippies. Zapomeňte však na vaše stará batikovaná trika, jelikož požadavky na módní vzhled jsou v tomto ohledu už dávno modernější.

Samozřejmě při výběru barev nic nezkazíte ani světlejšími odstíny, například s nádechem barvy citronové. I zde platí, že není nutné vždy vypadat jako šedá myš, ale odstíny kombinovat s těmi agresivnějšími – jako třeba se zmíněnou modrou nebo hippies stylem. Bát se nemusíte ani pravidelných tvarů, jelikož i ty by se měli pro rok 2014 stát něčím, co rozhodně bude na špičce módního trhu. A to ať už to jsou čtverce, pruhy nebo obdélníky. Tím vším dáte letošní rok najevo, že do světa aktuální módy patříte, a víte, co je in.

Fotografie převzata z http://www.i-moda.cz/

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *