Jak snížit váhu po těhotenství

Navíc během porodu z ženského těla odchází množství plodové vody, také krvácíte a samozřejmě samotné děťátko se svou placentou. Během pár hodin přijdete o mnoho kilogramů. Další kilogramy však stále zůstávají.

Pro ty, které strávily těhotenství povalováním, máme špatnou zprávu, nejefektivnější cestou, jak shodit nabraná kila je cvičení. To pomůže zpevnit vaše partie a také vám dodat po náročných měsících pocit svěžesti. Během cvičení se vyplavují totiž do těla hormony, které vám přidají na spokojenosti. Takže na chvíli zapomeňte na přísun energie v podobě čokolád a sladkostí či jiného jídla, jde se cvičit!

Ve výhodně jsou ty maminky, které se na porod cvičením už připravovaly, protože toho nemusí tolik dohánět. Zpevnit je třeba především břicho, zadek a prsa. Při posilování je třeba dbát na to, aby jednotlivé partie byly posilováním vyvážené. Například když posilujete břišní svalstvo, neměly byste zapomenout na posilování zad. Nehledě na to, že právě zádové svalstvo budete v nadcházejících měsících potřebovat, až budete ratolest zvedat z postýlky a přebalovat. Na posilování rukou si můžete objednat čínky levně. Na posilování zad a břicha se zase hodí míč na cvičení, na kterém otrlejší dámy mohou i sedět dlouhodobě a upevnit si tak držení zad. Samozřejmě se nemá nic přehánět, důležité je se k cvičení donutit několikrát denně na krátkou dobu, ani se nemusíte tolik zapotit. Sportovně založené ženy si mohou pořídit i posilovací lavice. Některé z nich se dají jednoduše složit, aby nezabíraly zbytečně místo ve vašem malém bytě. Jiné zas působí jako zajímavý kus nábytku pro moderní byt. Uvidíte, že během několika málo dní se budete cítit mnohem lépe a zhubnete nějaké to kilo.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *