Jak na přebytečná kila po skončení těhotenství

Pro zdravého drobečka ale není třeba obětovat figuru natrvalo, poradím vám, jak po porodu (pokud už nekojíte) rychle zhubnout a přitom nehladovět. Protože i během kojení je důležité, abyste si ještě podržela pestrý jídelníček.

Předně zapomeňte na drastické diety! Nic dobrého vám nepřinesou. Ba naopak. Pokud organismu odepřete potřebné živiny, začne se bouřit. A nebudu daleko od pravdy, když si dovolím tvrdit, že žádná z nás nechce vedle nevyhovující konfekční velikosti řešit i suché roztřepené konečky, lámavé nehty a povadlou pleť. Přesně to má totiž za následek týraní vlastního těla. O proslulém jo-jo efektu netřeba ani hovořit. Jak ale předejít nežádoucím účinkům, hubnout a přitom vypadat dobře?

Bezesporu nejúčinnější metodou redukce váhy je pohyb. Bohužel většina maminek nemá kvůli péči o miminko a domácnosti příliš času ani prostoru pro pohybové aktivity, po noci probdělé nad plačící kolíbkou pak často ani myšlenky. Hubnutí se tak stává nekonečným příběhem situovaným mezi první a druhé těhotenství. Pokud máte shodný problém, zkuste do svého jídelníčku zařadit doplněk stravy Obethin.

Obethin vám během krátké doby pomůže nenásilně zredukovat množství zkonzumované stravy, neboť pracuje s metodou nasycení. Látka obsažená v japonské rostlině Konjac, která je jeho hlavní složkou, navozuje pocit plnosti žaludku. Bez většího sebe přemlouvání se tak naučíte jíst menší porce při zachování pestré stravy. A jistě mi dáte zapravdu, že nad přímou úměrností: méně jídla = nižší hmotnost není třeba dlouze polemizovat. Efektivní hubnutí se bez ní zkrátka neobejde. Protože jednoduché „nežrat“ je po staletí osvědčenou metodou, před níž rády utíkáme za nejrůznějšími bizarními postupy hubnutí.

S Obethinem nedržíte klasickou dietu, ale učíte se správným stravovacím návykům. Jeho přírodní složení nadto působí blahodárně na vaše orgány, čistí střeva a snižuje množství cholesterolu v těle. Nemusíte se proto bát nežádoucích účinků, jež mohou mít za následek poškození jater, jako je tomu u řady jiných přípravků. Výhodou je i skutečnost, že můžete s užíváním kdykoli přestat, aniž byste začali nekontrolovatelně přibírat. Pokud se naučíte střídmě jíst, naučíte se mít ráda sama sebe.

Přípravek Obethin můžete zakoupit zde.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *