Jak mít účes snů rychle a jednoduše?

Jenže co když k vám matka příroda nebyla v tomto směru příliš štědrá? Nebo jste nosily celou věčnost krátký účes, ale teď toužíte po výrazné změně? Pak si nechte vlasy prodloužit. Je to jednoduché a efektní řešení, kterým se rázem proměníte v dlouhovlasou krásku podle svých představ. Metod, jak toho dosáhnout, je více. Pojďme si je trochu představit.

Jakým způsobem vlasy prodloužit?

Nejvhodnější způsob pro vás záleží na tom, co od prodloužení očekáváte. Chcete se jen občas blýsknout na večírku nebo překvapit svého partnera sexy účesem? Pak je vhodná metoda zvaná clip in. Je tak jednoduchá, že ji zvládnete s trochou cviku během pár minut samy doma. Clip in vlasy jsou šity v páscích se sponkami, kterými je přiděláte ke svým vlastním vlasům. Tato metoda je bezpochyby nejšetrnější, ale pro trvalou změnu se nehodí, prameny je nutné vždy před spaním sundávat. Vlasy v páscích se používají i u metody prodlužování tapex, tady se ale pásy přímo lepí oboustrannou lepící páskou, která je na nich přichycená. Tapex je ideální metodou při časté obměně účesu nebo pro krátkodobé vyzkoušení dlouhých vlasů.

Nejtrvalejšími způsoby prodloužení je připevnění pomocí keratinu nebo micro ring. V případě keratinové metody je pramínek náhradních vlasů zakončen keratinovým spojem, který se díky použití tepelné pájky připevní k pramínku vlastních vlasů několik milimetrů od jejich kořínků. Keratinové spoje postupně odrůstají s vlastními vlasy a po dvou až třech měsících se musí posunout zpět ke kořínkům nebo aplikovat nové prameny. Na stejném principu funguje i metoda micro ring, která je o něco šetrnější. Tady je pramínek zakončen malým kroužkem, kterým se provléknout vlastní vlasy a kroužek se následně zacvakne. Při dobře provedeném prodlužování jsou tyto spoje u obou metod prakticky neviditelné.

Kde koupit kvalitní vlasy?

Prodej vlasů přes internet je nejpohodlnějším způsobem, jak si vybrat hřívu snů. Můžete si v klidu rozmyslet, jaký typ vlasů si pořídíte i jakou barvu zvolíte. Vyzkoušejte stránky www.prodejvlasupraha.cz, kde je opravdu široký výběr za skvělé ceny. Pokud by se vám nepodařilo trefit správný odstín, tak vám tu navíc zboží vymění bez dalšího poštovného. Anebo ještě lépe, navštivte jejich kamennou prodejnu v Praze, kde si můžete vše prohlédnout na vlastní oči.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *