Hosteska: Krása ve službách byznysu

Poznáte nejen půvabné kolegyně a kolegy, setkáte se také s těmi, kteří podnikají nebo s jejich klienty. Rozhodně bude taková práce větší zážitek než další rutinní den doma. Stačí si sehnat hlídání nebo si jej zaplatit a můžete vyrazit si vydělat nějaké ty penízky.

Nemusíte se obávat, že ve svém šatníku nemáte dostatek kostýmků, společnost Fresh Production s.r.o. disponuje širokým výběrem luxusních kostýmků, koktejlových šatů na galavečery, konference či firemní večírek a také sportovního oblečení třeba na roadshow či jinou sportovní událost. Dokonce můžete okolí okouzlit skvělým líčením či účesem, neboť společnost spolupracuje se stylisty a visážisty. Už její název Fresh má vystihovat přídavné jméno šťavnatý, čerstvý či svěží. S touto svěžestí přistupuje k pořádání každé akce, kterou promýšlí do posledního detailu.

Výhodou pro vás jsou jazykové znalosti a vydatný úsměv, Můžete na chvíli zapomenout na běžné denní starosti a jako ostatní hostesky dodat té které akci šmrnc jsou přítomností. I když hlavním místem působení hostesky je Praha, neznamená to, že se akce nepořádají i mimo Prahu nebo že by mimopražské ženy se nemohli také zapojit. Rozhodně to není jediné místo, kde agentura hostesky hledá. Děvčata mohou být klidně z celé ČR jen s tím, že musí na konkrétní akci dojet. Rentabilita takového výletu už závisí na výši vašeho honoráře.

Určitě to bude zajímavým zpestřením vašich mateřských povinností a zajímavou pracovní zkušeností.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *