Gelové nehty připravíte v klidu domova

Budete možná překvapena, že to, co je na gelových nehtech nejdražší, je právě práce toho, který vám je připevňuje. Samozřejmě ty spokojenější z nás mají profíka za rohem a gelové nehty je přijdou na pár stovek. Jenže ne všude je taková služba dostupná a přitom je občas nutné lámavé nehty zpevnit a nebo prostě jen vypadat dobře.

Velmi častou variantou jsou gelové nehty, které působí jako vlastní. Nikdo je nepozná a vy samy o nich se svým okolím nemluvíte. Samozřejmě může dojít i na takové, které budí pozornost svým tvarem, barvou, pestrým vzorem. Že chcete působit jako krásná, ještě neznamená, že zapadnete do davu. Přitom může jít leckdy až o nadpřirozené kombinace tvarů a barev, jak dokládají fotky gelových nehtů. Možná se vám zdá příprava takových nehtů příliš časově náročná nebo složitá na zručnost. Není to však tak složité, jak myslíte.

Jedna návštěva salonu, kdy se budete soustředit na postup přípravy gelových nehtů vás nejspíš přesvědčí, že si takové nehtové studio můžete otevřít ve svém vlastním obývacím pokoji. Třeba z toho budou mít radost i vaše kamarádky a díky jejich doporučení si vyděláte i nějakou to korunu od jejich známých a dalších nových zákaznic. Fantazii se meze nekladou a většina žen se svými přáními není nijak náročná.

Velikou inspirací vám mohou být různé techniky a materiály na zdobení nehtů, jehož výsledný efekt může působit velkolepě a přitom příprava nemusí být nijak složitá. Samozřejmě to nikdo z vašeho okolí nemusí tušit. Stačí, když užasnou nad vašimi novými nehty. A když si toho partner či manžel v první vteřině nevšimne, nezoufejte. Však znáte rychlost jeho reakcí na váš nový účes. Dojde-li k ní vůbec. Neznamená to, že by jeho zájem o vás nějak zásadně ochabl. Není občas na škodu, že krášlení podnikáme především kvůli našemu vlastnímu sebevědomí a touze být krásná.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *