Diamantové šperky D.I.C. potěší každou ženu

Tím máme na mysli místo první schůzky, její oblíbené místo, místo vašeho prvního polibku. Zde je pár nápadů na začátek, které jsme připravili pro Vaši inspiraci.

 

1) Pro vášnivé pěstitele – Pokud je Váš obdarovaný zahradník, můžete ho takto překvapit, ale pozor, na zavěšení krabičky s náušnicemi si vyberte silnou odnož a umístěte ji na viditelné místo, aby byl dárek nalezen.

 

2) Golfové překvapení – Pokud je obdarovaný vášnivým golfistou, umístěte šperk do poslední jamky a počkejte si na radostnou reakci. Samozřejmě šperk umístěte v krabičce, aby se nestala nějaká nehoda a míček by šperk mohl poničit.


3) Překvapení venku – Vezměte Vašeho blízkého na výlet na oblíbený kopec, louku nebo do oblíbeného lesa a tam mu dárek předejte.

 

4) Sladký domov – Udělejte variaci například na princeznu na hrášku, umístěte krabičku se šperkem pod polštář obdarovaného, a až si večer bude přerovnávat svůj polštář, čeká ho příjemné a nečekané překvapení v podobě diamantového šperku. Nebo třeba můžete umístit šperk do oblíbeného šálku na kávu, a až si bude chtít obdarovaný dopřát osvěžující nápoj, tak ho radostný nález osvěží na mnoho dní dopředu.

 

5) Pokojová služba – Připravte romantickou snídani do postele, diamantový šperk dejte na talířek a přikryjte ho například její oblíbenou květinou.

 

Pokud ještě nemáte přesnou představu, jaký šperk by byl ten pravý, určitě navštivte stránky Diamonds International Corporation, a. s., kde naleznete podrobný katalog diamantových šperků. Samozřejmě nejlepší je, když si přijdete šperky osobně prohlédnout do jednoho ze showroomů, který se nachází v Praze nebo Karlových Varech. Navíc v showroomu v Karlových Varech se můžete pokochat muzeem diamantů, které je velmi unikátní a jsou v něm vystaveny nejen samotné diamanty, ale také imitace dolu, z kterého se diamanty těží.

 

Diamantové šperky si poté můžete vyzkoušet a zakoupit za velmi dobrých podmínek. Navíc ke každému zakoupenému šperku získáte certifikát pravosti, což je velmi unikátní a zcela ojedinělý postup. Na Vaši návštěvu se bude těšit příjemný a vyškolený personál, který Vám rád se vším pomůže a poradí.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *