Vyzrajte nad bolestmi bříška u malých dětí

Každý, kdo má malé dítko ví, jak je pro všechny zúčastněné nepříjemné, a pro ty, koho se to přímo týká taktéž bolestivé, když se dostaví koliky břicha.

Koliky neboli obecně nazývané bolesti bříška, postihují nejmenší miminka velmi často, a pokud se objevují, mohou trvat i několik hodin a několikrát denně. Nejčastěji k nim dochází po nakojení potomka. V takovém případě je bříško nafouklé, tvrdé, děťátko hodiny křičí bolestí, je rudé, může se zajíkat a my se snažíme mu co nejrychleji ulevit.

Doporučuje se cvičení s dolními končetinami, nahřívání bříška polštářky s pohankovými semínky, ale také kapičky volně dostupné v lékárně, které byť jsou nákladné, dětem přináší velkou úlevu.

Zákeřná intolerance laktózy

U dětí, ale také u dospělých osob se můžeme setkat s intolerancí laktózy. Dochází k ní, jestliže v těle chybí enzym laktáza či je jej nedostatek. U maličkých dětí je tento jev většinou pouze dočasný, v prvních týdnech života je produkce laktázy jednoduše nedostatečná. Projevuje se právě zmíněným tvrdnutím a nadýmáním břicha, dostavit se mohou i křeče.

Braňte sebe i své děti účinným doplňkem stravy

Jak již bylo zmíněno, v e-shopech i kamenných lékárnách jsou volně k dostání kapky, které se podávají s mlékem nebo tekutou stravou a kojeneckou výživou, děti je bez problémů spolknout, nebudou je vůbec cítit. Za příznivou cenu můžete koupit doplněk stravy obsahující enzym laktáza ColiPrev. Díky němu dojde ke správnému trávení laktózy a nadýmání, průjem, poruchy trávení, bolest i křeče v bříšku budou zažehnány.

Složení je naprosto přírodní, obsahuje vodu, enzym laktáza, stabilizátor a zahušťovadlo. Přečtěte si o intoleranci laktózy více a přijďte na kloub tomu, proč k tomuto jevu dochází a jak s ním zdárně bojovat. Vaše miminko bude rázem spát klidně a bez probouzení se bolestí, a vy se nebudete muset obávat, kdy zase přijde nekonečná a bolestivá kolika. Kapky jsou určeny pro nejmenší, ale i pro dospělé.

Autor příspěvku: Hedy