Vybíráme dětské osušky domů i na cesty

Zdánlivá maličkost, jako je například dětská osuška, se jeví jako věc, která nepotřebuje přemýšlení při výběru. Opak však může být pravdou. Když správně vyberete, budete překvapeni, jak si později ušetříte více starostí. Nakonec není snad nic horšího než ručník, se kterým se pořádně neosušíte.

Kvalitní a savý materiál

Hlavním předpokladem každého ručníku nebo osušky je kvalitní savý materiál. Může se to zdát jako samozřejmost, ale opak je někdy pravdou. Jako vysoce savý materiál je známá pravá bavlna. Bavlněné vlákno dokáže vstřebat až několikanásobně větší množství vody, než je jeho objem za suchého stavu. Dětská osuška z bavlny tedy představuje ideální a hlavně funkční řešení.

Krásný obrázek, který bude děti bavit

Dětská osuška s obrázkem je cestou, jak dětem zpříjemnit koupání. Pokud se nechtějí mýt a nemají rády například mytí vlasů, je možné nalákat je na to, že se potom budou moci utřít do ručníku se svou oblíbenou postavičkou, zvířátkem nebo hrdinou z filmu. Momentálně je oblíbená dětská osuška s Mimoni, kteří jsou aktuálním hitem.

Skladné rozměry pro praktické balení na cesty

Při cestovaní často řešíme problém, že máme spoustu věcí a není to tak dát. Nedostatek prostoru může být elegantně vyřešen i volbou vhodné osušky. Skladné rozměry a tenčí vlákno umožňují lepší složení a ve výsledku zabere ručník mnohem méně místa. Nakonec tak můžete vzít dva nebo si dítě může s sebou vzít oblíbeného plyšáka, bez kterého neusne.

A co na pláž?

Skvělou variantou, jak skloubit ručník a zároveň nějaké oblečení přes plavky, je dětské pončo. Je vyrobeno ze savého materiálu a poskytuje jemné osušení. Kapuce na hlavě navíc slouží jako ochrana před slunečními paprsky a snižuje tak riziko úpalu. Pončo si získá přízeň dětí například i díky tomu, že si budou připadat jako v plášti a mohou se cítit jako kouzelníci. Problém s jejich osušením se tedy snadno vyřeší.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *