Pomoc s hlídáním i úklidem – Agentura Slunečnice!

Někdy se to sejde tak, že nemáte čas vůbec na nic. Šéf vás nutí být déle v práci, manžel nemůže, babičky nefungují, ale vaše děti nemohou zůstat samy. Nebo ráno brzy vstáváte a potřebujete sehnat osobu, která by vodila vaše dítko do školky? Potřebujete pravidelné hlídání? Je na čase se seznámit se službami Agentury Slunečnice. Dokáže pomoci v těchto i mnoha dalších situacích. Proč se obrátit právě na ně?

Od rodinné firmy k prestiži

Agentura Slunečnice byla založena v roce 2000. Původně se jednalo o malou rodinnou firmu, která začala nabízet hlídání dětí Praha. Od začátku se ve firmě drželi jedné hlavní zásady – nabídnout služby v maximální možné kvalitě a profesionalitě. Stejnou zásadu dodržují i dnes a hlavně díky tomu patří mezi nejoblíbenější firmy, které nabízí hlídání děti. Agentura Slunečnice zaměstnává profesionální chůvy, které mají zkušenosti s hlídáním starších i malých dětí. Chůvy se o děti starají a snaží se jim zajistit perfektní zábavu po dobu nepřítomnosti rodičů.

bumima.cz_agslunecnice_cz_01

Na 2 dny zdarma

Agentura nabízí hlídání pravidelné i nepravidelné, dlouhodobé i krátkodobé. Může zajistit i doprovod dětí do školy, na kroužky apod. Pokud se rozhodnete pro dlouhodobý babysitting v Praze budete si moci chůvu na 2 dny vyzkoušet. Pro agenturu i pro vás je důležité, aby vám i vašim dětem chůva vyhovovala ve všech směrech. Někdy se prostě stane, že si vy nebo vaše děti s chůvou „lidsky“ nesednete, je to běžné a není potřeba z toho dělat vědu. V Agentuře Slunečnice pracuje několik chův, určitě se mezi nimi najde ta, ve kterou budete mít absolutní důvěru.

bumima.cz_agslunecnice_cz_02

Při dlouhodobém hlídání Agentura Slunečnice nabízí první 2 dny zdarma, je to právě proto, abyste si mohli chůvu i průběh hlídání vyzkoušet. Zajímavý článek o tom, jak těžké může být vybrat chůvu mimo firemní nabídku, najdete například zde. Jsou v něm i cenné rady, jak si poradit s výběrem chůvy.

Úklid jako hit

Hlídání dětí není jedinou službou, kterou Agentura Slunečnice nabízí. Objednat si můžete i úklid domácností, a to jednorázový i pravidelný. Agentura se specializuje také na péči o seniory.

Autor příspěvku: Karel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *