Novinky ve světě Bugaboo

Žijete stylově, i když jste s dítětem doma? Nedovolíte, aby vám kočárek kazil vytříbenou image? Chcete být in za každé situace? Pak jistě víte, že Ferrari mezi kočárky, značka Bugaboo, Vám toto dopřeje.

Elegance i funkčnost

Kočárky Bugaboo se vyznačují především elegantním vzhledem, který si do nejmenšího detailu můžete přizpůsobit zcela vašim představám, nicméně ani funkčnost těchto vozítek nezůstává pozadu. Ať už sáhnete po jakémkoliv z modelů, můžete si být jisté, že budete spokojené. Malý, ale zároveň prostorný, lehký, ale s velkou nosností. Vše, co si jen maminka i dítko můžou přát.

Kombinovatelné potahy

Ve svých představách vidíte perfektní kočárek, ale pak jdete do obchodu, a zkrátka to není ono? To se vám s Bugaboo stát nemůže. Obsáhlá nabídka potahů se totiž stále rozšiřuje, a před vámi jsou tedy takřka neomezené možnosti. Váš výběr nemusí končit jednou barvou, každá textilní část kočárku může vypadat jinak! Při nákupu oblíbeného Bugaboo Donkey², pak můžete kromě nejprodávanějších odstínů jako jsou Soft pink či Grey Melange, nově vybírat například z látky Ruby Red, Mélange nebo zvolit originální potisk Wave.

Vylepšené vlastnosti oblíbených modelů

Kromě nových látek se Bugaboo Donkey² může pochlubit i několika dalšími vylepšeními. Mezi ně patří například větší nosnost jak postranního košíku, tak hlavního nákupního koše. Nejen tento model ale prošel úpravami, ani Bugaboo Bee5 nezůstal pozadu. Ovládání je nyní ještě snazší, odpružení bez chybičky, sedačka vašemu dítku nabízí více prostoru a pohodlí. Kromě nekonečných barevných kombinací si teď můžete vybrat dokonce i barvu kol a rukojetí. Mnoho modelů přešlo na pěnová kola, která jsou na rozdíl od nafukovacích bezúdržbová, což každá vytížená maminka jistě ocení.

Není tedy důvod, proč váhat. Sáhnete-li po Bugaboo, sáhnete po léty ověřené kvalitě.

Autor příspěvku: Hedy