Na procházky s miminkem i v mrazivém počasí? S kvalitním fusakem ano!

Vydat se s miminkem ven i v zimě rozhodně není od věci. Pro takové cesty ovšem musíte svého potomka udržet v teple. Jednu z nejzajímavějších možností, jak toho docílit, představují fusaky.

Proč se bez fusaku neobejdete?

Žádná maminka se samozřejmě v chladných dnech nevydá se svým potomkem na procházku, aniž by měla jistotu, že dítě bude v teple. To přitom může být problém, neboť organismus nejmenších děti ještě nedokáže příliš dobře udržet stabilní teplotu. Jak je tedy možné vyrazit ven a neobávat se o zdraví miminka? Jednoduše, stačí si zakoupit kvalitní fusak. Jenže to se lehce řekne, a hůře udělá. V každém případě se je třeba zaměřit na jeho vlastnosti.

Klíčové vlastnosti fusaku

Vnější vrstva fusaku by měla být z polyesteru, polyuretanu anebo z polyamidu. Vnitřní vrstva potom z plyše, fleecu či přírodní vlny. A výplň? Dutá vlákna a peří jsou perfektním řešením. Kromě materiálů jednotlivých vrstev jsou další klíčovou vlastností rozměry. Fusak pochopitelně nesmí být příliš velký, neboť v takovém případě nebude dítě plně chráněno. Na druhou stranu nemusí vadit, že miminka rostou jako z vody, protože si je možné pořídit fusaky s odnímatelným spodním dílem!

Existují kvalitní fusaky za příznivé ceny?

Zbývá už jen zodpovědět tuto otázku, která bude jistě zajímat nejednu maminku. A odpověď zní: „ano“! Vzhledem k existenci mnoha internetových obchodů navíc ani nemusíte obíhat jednotlivé kamenné prodejny, ale lze si vybrat z pohodlí vlastního domova. Kvalitní fusaky levně seženete třeba v e-shopu Ondalek.cz, ve kterém si můžete pořídit skutečně pestrý sortiment výrobků pro outdoorové aktivity s vaším dítětem!

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *