Jaké jsou triky pedofilů

2305406950_d23799de30To, že máme z pedofilů jako rodiče velký strach, je asi pochopitelné a samozřejmě je taky jasné to, že budeme studovat články a zjišťovat si informace, které nám pomohou své dítě před takovýmito lidmi chránit.

Pedofilie je nemoc, kterou člověk sám jen těžko zvládne. Dotyčného láká sex s dítětem, a pokud na něj přijde touha, tak je nekompromisní, bohužel se ale také může stát to, že kromě znásilnění, může svou oběť také usmrtit.

Jaké jsou jejich triky?

Na první pohled nepoznáte na člověku, že je to pedofil. Může totiž vypadat naprosto seriózně a hlavně důvěryhodně. Naučte své dítě tomu, že se nesmí s nikým bavit a pokud ho někdo dospělý, koho nezná, žádá o pomoc, tak by zcela jistě měl říct, že má o radu požádat starší osobu. Dítě nesmí reagovat na žádné dárky a lákadla.

Dítě by také mělo vědět, že na něj nesmí sahat nikdo cizí. Dítě by mělo mít v hlavě zakódováno, že pokud se ho bude někdo dotýkat tak, že mu to nebude příjemné, tak musí umět reagovat. Mělo by buďto začít křičet, nebo mít například píšťalku, kterou bude mít v kapse a na kterou bude pískat.

Naučte vaše dítě tomu, aby nebylo důvěřivé, ale naopak, aby v každém, kdo jej nějakým způsobem osloví, tak aby v něm vidělo potencionálního nepřítele. Veďte je k tomu. V žádném případě by neměly pouštět cizí osobu do domu s tím, že tam jde za někým známým. Do výtahu by také neměly děti nastoupit s neznámou osobou, ale ra ději by měly vyčkat, až osoba odjede a pro ně bude výtah prázdný.

Další nebezpečnou věcí, která se může stát je to, že se pedofil bude snažit vlákat dítě do auta. Naučte své dítě tomu, že pokud jej bude někdo přesvědčovat o tom, že mu maminka řekla, ať jej vyzvedne u školy, tak má nejprve mamince zavolat na mobil, ale od auta hlavně utéct a netelefonovat bezprostředně u něj.

Další věc, kterou mu vysvětlete je to, že kdybyste chtěla udělat jako matka nějakou změnu, tak byste své dítě o tom informovala také přes mobilní telefon. Pokud je vaše dítě samostatné a vy jej již nedoprovázíte na každém kroku, tak mu zcela jistě pořiďte mobilní telefon a kontrolujte to, aby byl mobil vždy řádně nabitý.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *