Dámy, potřebuje váš partner už nové rifle? Jestli odolává, na tepláky ho utáhnete!

Častokrát kolem něj smutně obchází, takže je jistější mu jeho kalhoty rovnou vyprat. Nebojte, do vaší domácnosti jsem nenahlédla. Nemáte se za co stydět. Takhle to chodí skoro všude.

rifleRifle nejspíš počkají… ale tepláky?

S přicházejícím jarem už pokukujeme po nových kouscích do našich šatníků. Nové zimní boty jsme skoro nevyužily nebo si v lepším případě oddechly, že díky teplému počasí nebylo nutné nové kupovat a peníze můžeme využít na pořízení jarního oblečení. Je možné, že ještě přijde nějaký ten mrazík, na horách teď napadlo něco sněhu, ale to nás na cestě k jaru a do našich oblíbených obchodů nemůže zastavit.

Půjde partner s vámi?

Taky tajně doufáte, že se vám podaří sebou vytáhnout svého partnera? Jestli se vám chce absolvovat ty kyselé obličeje, klidně do toho jděte. Jestli se mu ale jeho kalhoty ještě nesypou a nemají díry, bude to asi bezvýsledný boj. Čím však jeho argumenty přebijete, je pořízení tepláků. Snad žádný muž se svými oblíbenými tepláky loučit nehodlá. Jenže ty jeho jsou v katastrofálním stavu už nějaký ten pátek. Takže jej vytáhnete spíš na jejich nákup. A při té příležitosti můžete prohlédnout nějaké ty nové rifle či jiné druhy kalhot.

Módním trendem je internet

Už si ani nemusíte lámat hlavu, co právě za módní trendy frčí. V posledních letech se ujalo jakési bezčasí tíhnoucí spíš k retru. Do obliby se dostaly sekáče, z nichž se stávají pomalu také vcelku drahé obchody, neboť přitahují stovky až tisíce zákaznic a ty neberou ohled, že prodejci zvyšují cenu i obnošených kousků. Mnohem praktičtější se stalo nakupování přes internet. Zvlášť u mužů se nemůžete skoro splést. Vždyť kolik let už pro něj nakupujete podle základních velikostí? Málokdy se stane, že by mužům něco výrazně nesedělo a když už, tak to jen většinou naším smyslem pro detail, než že by muž příslušný kousek oblečený neunosil. Navíc díky internetu nebude partnera vylákat za nakupováním příliš složité. Stačí najít tu vhodnou chvilku a projít s ním eshopy s oblečením podle toho, co zrovna potřebuje.

FOTO: www.i-moda.cz

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *