Podle čeho vybrat ideální rodinnou dovolenou?

Léto je konečně tady a možná i vy jste nechali výběr dovolené na poslední chvíli. Nyní stojíte před výběrem a nedokážete se rozhodnout. Máme pro vás cenné rady, jak najít takový zájezd, který bude ve všech směrech vyhovovat vám, manželovi i dětem.

Volba ideální destinace

Na začátku všeho stojí vaše finanční možnosti. Nyní v létě se dají nejlevněji pořídit last minute zájezdy. Jejich nabídka je sice omezená, ovšem ceny více než lákavé. Čas od času se objeví i takové „pecky“, jako je zájezd s all inclusive do exotiky (Turecko či Egypt) za cenu okolo 5 000 Kč za dospělou osobu. I za poměrně malou částku se podíváte do dalších oblíbených dovolenkových destinací. U rodin s dětmi letos vítězí: Bulharsko, Španělsko a Řecko. Než si destinaci zvolíte, najděte si informace o bezpečnosti. Nachází se na stránkách Ministerstva zahraničních věcí.

Vyžití pro každého!

Kromě kvality hotelu vás musí zajímat, jaké možnosti vyžití místo nabízí. Příjemným zpestřením jsou dětský bazén, blízký aquapark či výlety po okolí. Určitě je výhodou, pokud v místě fungují animační programy pro děti a dospělé. Jestliže v hotelu nabízí fakultativní výlety do okolí, neupínejte se jen na ně. Může se stát, že místní cestovní agentura je bude nabízet mnohem levněji.

Náš tip: Chystáte se letos v létě poprvé kempovat? Kromě kvalitního spacího pytle a karimatky se vám budou hodit i čelovky, abyste se mohli večer ve stanu, ale i po kempu orientovat.

Hledání je výrazně snazší, když…

V České republice působí několik set cestovních kanceláří a agentur, které nabízí v mnohém stejné, ale v ceně velmi odlišné zájezdy. Vyplatí se vám srovnání zájezdů. Vůbec nejjednodušší je, když použijete srovnávač zájezdů NewTravel.cz. Na stránkách si zvolíte například zemi, úroveň hotelu, délku pobytu a další kritéria. Během chvilky se vám zobrazí aktuální nabídka volných zájezdů od 105 prověřených českých cestovních kanceláří. Stačí už jen jedno kliknutí na vybraný zájezd a dostanete se přímo na stránky cestovní kanceláře. S ní vyřídíte všechny formality a je hotovo. Nepodceňujte to, pečlivý výběr je zárukou, že vaše dovolená proběhne podle vašich představ!

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *