Jak se levně ubytovat v Jizerských horách

Máte v plánu vydat se s dětmi během letních prázdnin do Jizerských hor? Hledáte levné ubytování Jizerské hory? Přemýšlíte, jestli jste při volbě místa vhodného pro rodinnou dovolenou nešlápli vedle? V následujících řádcích vás přesvědčíme o tom, že jsou Jizerské hory vynikající volbou, a to nejen díky volnočasovým aktivitám, které nabízejí pro děti i dospělé, ale také díky tomu, že zde můžete objevit množství opravdu levných ubytovacích zařízení, které však oproti těm dražším neztrácejí na kvalitě.

Jizerské hory jsou místem, kam každoročně zavítá velký počet turistů a návštěvníků, například aby se mohli kochat pohledem na tuto malebnou oblast z nejvyššího vrcholu, a sice z Ještědského vysílače. Tam si navíc gurmáni mohou pochutnat na některé z mnoha pochoutek připravených šéfkuchařem zdejší luxusní restaurace, a navíc při jídle shlížet na Liberec. Dětem se pak jistě zavděčíte návštěvou liberecké zoologické zahrady, kde mají nejeden unikát ze zvířecí a rostlinné říše.

Budete-li se chtít v parních letních dnech svlažit, jistě oceníte také služby aquaparku Babylon, který láká na množství zábavných atrakcí. A pak se zase můžete vydat v útroby města, za jehož zdmi můžete najít kromě výše jmenovaného také zábavné vědecké centrum přinášejícím chytrou zábavu pro všechny turisty z Česka i zahraničí. iQLANDIA, jak se tento projekt nazývá,  nabízí bohatý doprovodný program v podobě vědecké show, workshopů, badatelských aktivit či detektivní hry.

Kromě aktivit, které lze v této oblasti podnikat jsme na začátku textu slibovali také doporučení, jak jednoduše najít ubytování Jizerské hory. Doporučení je v podstatě velmi jednoduché. Ubytování najdete na stránkách ubytovani.kamsi.cz/jizerske-hory. Stačí pouze zadat potřebné parametry a pak jen vybrat z nepřeberného množství možností.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *