Darujte svým blízkým krásné vzpomínky

Blíží se narozeniny vašich rodičů či prarodičů a vy si marně lámete hlavu s dárkem pro ně? Darujte jim jedinečný zážitek v podobě pobytu v některém z krásných českých měst. Uvidíte sami, že takovým dárkem uděláte největší radost.

Udělejte svým rodičům radost některým z pobytů pro seniory

Širokou nabídku pobytových balíčků naleznete na ubytovacím portálu hotely.cz. Najdete zde více než 300 pobytů, z nichž si určitě vybere i ten nejnáročnější zákazník. Na výběr jsou krátké dvoudenní pobyty i delší týdenní zájezdy, na nichž si vaši příbuzní užijí spoustu zábavy. Vybírat můžete podle nejrůznějších parametrů, včetně věku člověka, který by se měl pobytu účastnit. Snadno tak vyberete pobyt přesně na míru. Poté už záleží jen na vás, jaké město či oblast České republiky zvolíte a zda své blízké pošlete na jejich oblíbené místo či raději za poznáním něčeho nového.

Romantika pod vinohrady

Jednou z možností, kterou jistě potěšíte všechny vinaře, je návštěva jihomoravského kraje spojená s degustací chutných regionálních vín. Jižní Morava je krásnou oblastí vhodnou pro všechny milovníky přírody i památek. Kromě procházky malebnými vinicemi stojí za to také návštěva oblíbeného Lednicko-valtického areálu, který je plný zajímavých míst a památek. Právě jihomoravské vinařské vesničky se v nabídce pobytů objevují velmi často a není divu, že o ně bývá velký zájem.

Matka měst a všechny její krásy

Pražské památky patří mezi ty nejznámější a nejnavštěvovanější pamětihodnosti naší republiky. Určitě však není na škodu si čas od času návštěvu Prahy zopakovat. Procházka po Staroměstském náměstí, Karlově mostě či pobřeží řeky Vltavy má stále své kouzlo. Tento pobyt je samozřejmě určen spíše pro někoho, komu nevadí všudypřítomné davy turistů, bez nichž to v Praze asi nepůjde.

Aktivní dovolená nebo raději chvíle zaslouženého odpočinku?

Pokud vaši blízcí patří mezi aktivní cestovatele, kterým polehávání u hotelového bazénu nic neříká, můžete jim naplánovat aktivní dovolenou plnou sportovních výkonů. Pošlete je třeba do hor, kde se můžou věnovat jízdě na kole či procházkám krásnou přírodou. V nabídce často bývá mimo jiné Špindlerův Mlýn či Harrachov, protože právě Krkonoše jsou pro aktivní odpočinkovou dovolenou jako stvořené.

Pokud chcete obdarovat někoho, komu by chvíle odpočinku rozhodně neuškodila, můžete vybírat z wellness relaxačních pobytů, kterých je v nabídce opravdu nespočet. Často se jedná o lázeňské pobyty v Mariánských lázních či Karlových Varech, ale výjimkou není ani wellness pobyt v Luhačovicích či v Náchodě. Ať už se rozhodnete jakkoliv, můžete si být jisti, že váš dárek potěší a obdarování si z něj odvezou to nejcennější – krásné vzpomínky.

Autor příspěvku: Hedy