Je čas vyrazit si odpočinout do Paříže nebo Říma

Dobrý rodič je odpočatý rodič. Dejte děti na pár dnů k babičce a dopřejte si aktivní odpočinek s poznáváním těch nejkrásnějších měst světa – Paříže nebo Říma. Jsou to města plná historie, umění, ale i kulinářských vůní a chutí. Věřte, že vám nebude chybět ani tradiční celodovolenkové lenošení na pláži u moře. Paříž i Řím jsou navíc města krásná kdykoliv během roku, třeba i nyní na podzim a v zimě.

 Užijte si adventní svátky v Paříži

O Vánocích chce být každý z nás přece jen doma s rodinou a dětmi. Ale vánoční atmosféru Paříže si lze vychutnat i o několik týdnů dříve. Vydejte se do Paříže užít si letošní adventní svátky. Nádherně osvětlené město zažijte zářit ještě více než kdy jindy. Užijete si procházky po nákupních luxusních bulvárech a po místech dýchajících historií. Ochutnáte místní speciality spojené s duchem Vánoc a určitě zde nakoupíte i spousty neotřelých vánočních dárků pro své blízké. Předvánoční čas je i díky tomu oblíbeným termínem pro výlety do Paříže. Poznávací zájezd – Paříž pro tento termín nabízí renomovaná cestovní kancelář Redok Travel.

Advent v Římě nebo v Milánu

Snad ještě úžasnější atmosféru máte v adventním období šanci zažít v Římě. Blízkost Vatikánu jako centra křesťanského života je cítit na každém kroku. Celý Řím dýchá nostalgií, která se však míchá s krví pulzujícího velkoměsta. Určitě si nesmíte nechat ujít vánoční trhy na Piazza Navona, ale ani tradiční historické památky. Duch italských Vánoc vás dostane, i když nejste zrovna v této víře hluboce vychován. Nikdy jindy nepoznáte Řím tak dobře, jako právě před Vánocemi.Poznávací zájezd – Řím najdete opět v nabídce cestovní kanceláře Redok Travel.

Se stejnou cestovní kanceláří si však lze užít i i adventní víkend v dalším městě Itálie – v Milánu. Právě ono je pokládáno za italskou Mekku módy. Koná se zde i Fashion Week a město je módou a trendy doslova prosáklé po celý rok. Kdo si chce třeba i jen pro sebe z Itálie přinést hezké módní dárky, určitě by měl navštívit právě Miláno.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *