Zařiďte vašim dětem krásný, praktický a zdravý pokojík

Každý rodič si přeje pro své děti jen to nejlepší nejen po stránce stravy, vzdělání, péče, ale i bydlení a pohodlí. Patříte-li k těm, kdo chtějí zařídit pokojík pro ratolesti ke spokojenosti své i jejich, nechte se inspirovat, co vše vám k tomu pomůže a co by v něm rozhodně nemělo chybět.

Kvalitní nábytek v povedeném designu

Vzhled a materiál je první, co si všimneme při pohledu na jakoukoli věc. To platí i při výběru dětské postele. Zde je však důležité myslet nejen na tyto vlastnosti, ale i na kvalitu zpracování, bezpečnost, zdravotní nezávadnost nátěrů, ale také vhodně vybranou matraci.foto_detail_main_tmb_9839_1

Snad každý kluk by si přál být závodníkem, jistě jej nadchnete dětskou postelí v podobě auta. Je stabilní, má zvýšené okraje sloužící zároveň jako zábrana před pádem a nechybí rošt s kvalitní matrací.

Holčičky potěšíte postelí v pastelových odstínech s obrázky princezen nebo zvířátek v čele, záleží na tom, jaké záliby jsou pro ni nejlepší. Jde o typ TONY, kdy je součástí postele nejen rošt, matrace, zvýšený okraj fungující jako zábrana, ale také úložný prostor ve spodní části v podobě velkého, prostorného šuplíku, kde se schová peřina a polštář či jiné předměty.

Poličky a skříňky

Úložné prostory, jež byly před chvílí „nakousnuty“, postrádá mnoho z nás. Velmi dobré jsou komody se šuplíky, které pojmou velké množství složeného prádla nebo hraček, poličky na knížky, autíčka, nebo police do nichž dle libosti umístíte plastové boxy s jakýkoli obsahem.foto_detail_main_tmb_9748_1

Teplo a pohodlí

Na podlaze by zvláště u menších dětí neměl chybět koberec. Přece jen děti tráví velkou část času hraním na zemi. Tyto jsou k dostání jak kusové tak klasické, na nichž mohou být znázorněny silnice, zvířátka, hry, kupříkladu předloha pro “Člověče, nezlob se!“ a mnohé jiné.

Výmalba a osvětlení

Stěny zvolte v příjemných teplých odstínech různých barev. Děti zklidní a atmosféra pokojíku bude celkově velmi příjemná. Na stěny lze aplikovat zajímavé tapety, bordury, obrázky oblíbených hrdinů a tím podtrhnout celkový ráz prostoru.

Samozřejmě je nutné mít v pokoji i jedno hlavní světlo, lustr lze zvolit jak dětský, přesto elegantní, tak v podobě letadýlka, včeličky, slunce či dalších.

Dětský nábytek v mnoha podobách a vždy v dobré kvalitě najdete na stránkách nabytek-elegance.cz. Najdete zde pestré modely, nábytek ze dřeva i studentské pokoje či patrové postele pro úsporu místa. Nahlédněte a uvidíte, že si vyberete vybavení i pro váš domov.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *