Samolepky na zeď jako netradiční nápad na vylepšení interiéru

Přemýšlíte, čím ozdobit tu jednobarevnou stěnu v pokoji? Zdá se vám prázdná, ale nechcete dělat dírku pro hřebíček na pověšení obrazu? Co vyzkoušet něco úplně jiného. Vhodnou variantu mohou představovat právě samolepky na zeď. Kde je seženete, kam všude se hodí a jaká je jejich aplikace, se dozvíte v tomto článku..

Dětské samolepky na zeď

Krásnou a veselou dekorací jsou dětské samolepky na zeď. Hodí se snad do každého dětského pokoje a vypadají opravdu velmi dobře. Pestré motivy jsou vhodné jak pro menší děti, tak i pro starší. Své si vyberou dívky i chlapci. A nakonec zajásají i maminky, protože si dítě nebude chtít prázdnou stěnu vyzdobit podle svého pomocí pastelek nebo obyčejných samolepek.

Pestré motivy, ze kterých si každý vybere

Výhodou je, že nabídka motivů je široká a pestrá. Například samolepky na zeď dinosauři jsou jasnou volbu pro všechny malé milovníky těchto vymřelých obrů. Platí, že stačí pouze trochu hledat, a jistě najdete na ten správný motiv, který se bude líbit vám i vašemu dítěti. V úvahu přichází i kombinace několika menších a vzájemně ladících kousků na jednu stěnu nebo rozmístěných po celém pokoji.

Jednoduchá aplikace a výběr více rozměrů

Po výběru motivu už si stačí pouze rozmyslet rozměry a barvu. Předem si změřte, jak volné místo na zdi můžete využít pro umístění samolepky. Pokud si nejste jistí, zvolte radši o malinko menší rozměr. Druhým krokem je výběr barvy samolepky na stěnu dětského pokoje, která by měla být dostatečně kontrastní, aby byla na zdi dobře vidět. A ještě předtím, než budete moci samolepku obdivovat na zdi, musíte ji tam nalepit. U každého typu je přímo uvedena obtížnost lepení. Před samotnou aplikací si raději důkladně prostudujte návod, aby byl výsledek skutečně perfektní.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *