Osvětlení vašeho domu může být hezké i úsporné zároveň. Víte, kde si vybrat?

Příjemné a účelné osvětlení je vybavením, bez něhož se neobejde žádná domácnost. Vybrat si můžete z mnoha druhů lampiček, lamp, lustrů i LED bodovek. Bodovky vás potěší nejen výborně nasvíceným prostorem, ale i úsporou, kterou se sebou neodmyslitelně nesou.

Pokojík se světly v mnoha pojetích

Chcete-li vybavit kvalitním osvětlením kupříkladu pokoje vašich dětí, nemusíte se bát konzervativních či minimum funkcí nabízejících světel. Děti se po tmě bojí a my bychom měli myslet především na jejich klid a pohodlí.

28006nÚčinným odpuzovačem obav jsou dětská svítidla od Profisvitidla.cz. Vybírat můžete varianty pro děvčátka i kluky. Univerzální podobou je např. model Prezent ABC 28006 nebo Prezent ABC 28007. Originalitu a kouzlo pokoje povzbudí i osvětlení v podobě reálné včelky Prezent Bee 28104. Její hlavička slouží jako světlo a celkově tvoří báječný doplněk dětského pokoje.

Nenechte ladem ani kuchyni a koupelnu

LED bodovky se vám osvědčí v mnoha místnostech domu. Použít je můžete do předsíně, šatny, k nasvícení pracovní plochy v kuchyni nebo oblíbené pánské části domu – dílně.

Bodovky vynikají výbornou svítivostí a velkou úsporou zároveň. V porovnání s běžnými žárovkami mají vyšší životnost, jsou ekologičtější a nabízí různé druhy světla. Pro pohodlí můžete volit měkké, žluté odstíny, pro nabuzení pracovní atmosféry se více hodí čiré, bílé varianty.

Příjemné večerní čtení

Patříte k rodičům, kteří večer co večer předčítají dětem klasické pohádky? Pokud ano, vězte, že pro ně děláte velkou službu, která se vrátí o pár let později na šikovnosti i vyspělosti dětí.

Abyste mohli číst zdravě, je dobré pořídit si lampu či jiný zdroj osvětlení, který vám umožní i po tmě číst bez problémů. Stačí navštívit Profisvitidla.cz a vybrat si druh lampy, která se bude hodit do vašeho interiéru.

Ať už vás zajímají bodovky, lustry, stojící lampa nebo třeba intimní osvětlení, vše najdete na webových stránkách Profisvitidla.cz.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *