Nákup konferenčního stolku: Nebojte se experimentovat

Hádejte, na jaký nábytek nelze při vybavování obývacího pokoje zapomenout? Ano, máte pravdu. Sedací souprava a obývací stěna musejí v této místnosti figurovat. Mnohdy se ale zapomíná na malý konferenční stolek. Ten je sice nenápadný, nicméně stejně tak potřebný jako již zmiňované kusy nábytku. I on nemusí být pouze fádním doplňkem. Bez problémů na sebe dokáže upozornit, a to neotřelým tvarem i zajímavými odstíny. V jakých podobách jej lze vybírat a podle čeho se rozhodovat při volbě jeho rozměrů?

Materiály klidně kombinujte

V současné době se konferenční stolky vyrábějí z mnoha různých materiálů. Jestliže spíše toužíte po klasice, vsaďte na jeden jediný. Hodně oblíbený je především masiv. Dřevo je ekologické, vypadá noblesně a voní už při nákupu. Jinak je také hodně oblíbené sklo. Jestliže se oba materiály vhodně kombinují, a to třeba i s kovovými nožkami, vypadá celek naprosto neotřele. Rozhodnout byste se měli pouze v tom, jakou barvu a tvar zvolíte.

Jak vysoký, široký a dlouhý by měl být?

Rozměry jsou čistě individuální záležitostí a často se přizpůsobují konkrétní sedací soupravě a ostatnímu nábytku v interiéru. U výšky konferenčního stolku je zapotřebí být obezřetnější a vybírat ji precizně, aby byla přibližně ve výšce kolen v momentu, kdy se posadíte na vaši sedací soupravu. Jen tak budete mít dostatečný komfort, nemusíte se pracně shýbat pro každé sousto pochutin, případně ovladač k televizi. Stolek nemůže být ani příliš vysoký, aby nezavazel.

Vyberte si sami jednoduše online

Zvolit si tu správný konferenční stolek lze bez problémů online. Stačí kliknout na adresu Atan.cz/konferencni-stolky. Jinak je ale v tomto internetovém obchodě k dispozici také spousta jiného nábytku do bytu i firemních prostor. Moderní nábytek Atan.cz nabídne v mnoha podobách a je jen na vás, co si budete chtít vybrat.

Autor příspěvku: Hedy