Kvalitní zakrývací plachty. Už jste připraveni na zimu?

Zima neúprosně klepe na dveře. Jste na ni připraveni? Jak vyřešíte zakrytí věcí na zahradě a na dvoře?

Kvalitní plachty nabízí firma Plachty Petr Štěpáník

Společnost Plachty Petr Štěpáník je dlouholetým profesionálem v oboru plachet a stínících sítí. Vyrábí a dodává plachty už od roku 1995. Po celou dobu svojí existence je firma silně orientovaná na zákazníka. Snaží se splnit každý požadavek. Doménou firmy je spolehlivost a kvalita. Na výrobu plachet jsou použity nejkvalitnější materiály. Kromě plachet firma nabízí také reflexní vesty, výrobu plachet na míru a stínící sítě na ploty.

Zakrývací plachty

K čemu slouží zakrývací plachty? Zakrývací plachty lze využít k zakrytí strojů, aut a rozestavěných domů. V zemědělství je můžete využít k zakrytí stohu sena. Zakrývací plachty nachází svůj užitek právě nyní, když přichází zima. Vydrží mráz až do – 50 °C. Jsou odolné proti dešti. Kvalitu plachet zajišťuje tkaný polyetylen, z kterého jsou vyráběny. Na trhu naleznete nabídku plachet různé kvality. Plachty od firmy Štěpáník se pyšní prémiovým zpracováním. Plachta má chránit váš majetek. Musí být odolná a snadno upevnitelná. Proto se nevyplatí kupovat levné výrobky, které tyto parametry nesplňují.

Plachty na vaše auto

Nemáte garáž? Často parkujete venku? Vliv počasí významně ohrožuje životnost vašeho auta. V létě umí plachta zabránit přehřívání interiéru. Firma Štěpáník nabízí prvotřídní kvalitu také v oblasti plachet na auto. Plachty jsou vyrobené z pevného nylonu. Upevnění je na gumu, a proto se nemusíte bát spadnutí plachty. Na rozdíl od některých nekvalitních plachet na auto, které seženete v supermarketech.

Stínící sítě

Se stínícími sítěmi se nejčastěji setkáte na sportovištích. Jsou to například zelené sítě, které chrání tenisové kurty. Sítě od firmy Štěpáník dosahují stínivosti až 90%. Sítě chrání před nebezpečným UV zářením. Stínící sítě se také často využívají pro ochranu skleníků, pískovišť a zahradních přístřešků. Firma Štěpáník myslí také na spolehlivé ukotvení sítě, aby při silnějším větru nehrozilo odfouknutí.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *